torstai 21. maaliskuuta 2013

MISSÄ jallu luuraa?

Nyt EI OLE kyse 'erään viikkolehden' kisasta eikä siitä alkoholipitoisesta juomasta, vaan ihan jostain muusta...


Olen tässä pitkään ihmetellyt tiettyjen blogilaisten hiljaisuutta. Ovatkohan he enää ollenkaan täällä StanstaLandiassa vierailevien joukossa kun eivät ole kommentoineet mitään piiiitkään aikaan? Liskonainen? Hanni? Helkku? Minz? Ja niin moni muu luettelematta teitä enempää?

Onko vika minussa? Vai oletteko vain kyllästyneet? Vai luopuneet blogien lukemisesta noin yleensäkin? Vai mitä?

Olisi kivaa jos saisin "kuulla" teistä edes jotain...

Tehdäänkö niin, että houkuttelen teitä jättämään "tassunjäljen" käynnistänne kysymällä kiinnostaisiko teitä arvonta? Jos odottelen reaktiotanne/vastaustanne kommenttien muodossa peräti tämän kuun loppuun? Vastaan sitten mahdollisiin kommentteihin arpomalla vastnneiden kesken jotain kivaa...

Samalla ilmoitan tässä, että herätin juuri "Varpaat" eloon pitkän tauon jälkeen. Muutin salasanan ko. blogiin. Jos kiinnostaa päästä sinne lukemaan, niin laittakaahan pyyntö sähköpostiini. Siis tuohon oikeassa reunassa lukevaan 'luukun' osoitteeseen. Haluan olla varma siitä, että olen ajantasalla lukijoiden suhteen. Ymmärrätte varmaan...

Toimeliasta alkavaa viikonloppua!

21 kommenttia:

 1. Täällä ollaan. Käyn kyllä lukemassa, mutta ei ole vaan tullut kommentoitua. 10 kk ikäinen poika pitää kiireisenä. Arvonta kiinnostaa ehdottomasti. Uskon kyllä että salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan, mutta aina kannattaa yrittää. Olen nimittäin kerran voittanut sinun arvonnassasi vuosia sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annika! =)
   Ymmärrän hyvin, että poikasi pitää sinut kiireisenä. Nauti siitä sillä aika menee eteenpäin yllättävän nopesti. Kohta huomaat jo saattavasi poikaa kouluun, ja vuodet menevät aina vaan nopeampaa. ONNEA pojasta!
   Salamasta en olisi ihan varma. On meinaan kokemusta, niin hyvässä kuin pahassa, että saattaa se iskeä samaan osoitteeseen jopa useammin kuin kaksi kertaa...

   Poista
 2. Mikä ihme se on, ettei täällä käy lukijoita kun postauksia ei välillä tule kuukauteen? Kuinka kauan meinaat, että ihmiset jaksavat käydä turhaan katsomassa sivua.
  Eli syy on sinun, turha lukijoita syyttää.
  Varpu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Varpu!
   Ollaanpas sitä nyrpistyneitä. No, ehkä ihan asiasta, mutta ainahan sitä tulee sellaisia elämäntilanteita, joista joko haluaa nauttia ihan itsekseen tai olla valittamatta muille ääneen. Kuulostanee selitykseltä, mutta noin minä sen koen.
   Mielestäni en varsinaisesti syyttänyt ketään, ihmettelin vain "ääneen"?

   Poista
 3. Hei!
  Mie olen TÄÄLLÄ ;) Melkein päivittäin käyn, mutta laiska ko olen niin tahtoo kommentointi jäähä. Parannan tapani!

  -Helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Helkku! =)
   Hei 'sie siellä', hih. Saa ihminen laiskakin olla, tottakai. Tai puuhailla muita asioita kuin olla koneella, kuten itse olen välillä tehnyt. En minäkään tätä blogia tahdo pitää velvollisuudesta, kirjoitan kun siltä tuntuu. Välillä enemmän, välillä vähemmän...

   Poista
 4. Moikka!
  Hei käyty on mutta jotenkin ei ole tullu kirjoitettua mitään.Itsellä ollut kaikenlaista puuhaa.Töitä ja muuttoa ym.
  Kevättä rinnassa ja sellaista.
  Hei pistä arvonta pystyyn vaan sillä nyt on mun vuoro voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sebastian! =)
   Kiva kun oot käynyt! Ei sitä aina ehdi kommentoimaan - kokemusta on.
   Vai muutto? Rankkaa puuhaa! Toivottavasti kaikki on sujunut sen suhteen hyvin, ja muutenkin.
   On pikkusen kevättä rinnassa täälläkin, mutta toi jäätävä viima kyl jarruttelee minkä ehtii. Ja sehän ehtii kyllä. Pahus.
   Eiköhän toi arvonta suoriteta joskus kuun vaihtuessa, uskoisin... :)

   Poista
 5. Moikka!
  Minä kans mukana :)
  Enkä ole kyllästynyt. Eiköhän kaikki menee välillä aaltoillen. Toisinaan on aktiivisempi ja toisinaan ei. Musta niin kuuluu ollakin. Kiva kuitenkin kun oot taas palannut tänne!
  Marle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Marle! =)
   Tottakai olet mukana!
   Kiitos! Olen täysin samaa mieltä tuosta aaltoilusta. Pinnalla pysyminen vie välillä voimia muista puuhista. Sitten kun jo kelluu, saattaa tulla tylsää tekstiä. Mutta kuten sun kans oli jo "muualla" puhetta, niin toivotaan silti, ettei tarvitsisi kirjoittaa negatiivisista asioista kommentteja saadakseen...

   Poista
 6. Hei! Minua ei tarvitse houkutella arvonnoilla. Mukavahan sellaisiin on toki osallistua kun lukemassaan blogissa sallaisen havaitsee. Nyt havaitsin että blogisi löytyy myös blogilistalta, jonka kautta yleensä seuraan lukemiani blogeja, joten lisäsin sen lukemieni joukkoon sinnekin. Itse en vaadi "palvelua" blogeilta eli säännöllistä päivitystä. Jos blogia pidetään puhtaasti omaksi iloksi eikä esim. myynnin tukemiseksi ei minusta ole oikeutta vaatia että blogia päivitettäisiin minun ilokseni säännöllisesti. Toki jos hiljaisuutta jatkuu kauan sitä huolestuu... Mutta sinä oletkin käynyt huikkasemassa että täällä ollaan nyt ei vain jaksa jos hiljaisuutta on jatkunut kovin. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Megi! =)
   Kiitos kommentistasi! Olet niin samaa mieltä tuossa asiassa(-kin) kanssani. Siis kirjoittamistahdista.
   Blogini ovat olleet blogilistalla niiden alusta asti, mutta ikävä kyllä sieltä poistui ne Muurit toisten toimesta. Kiva kun huomasit tän blogin siellä! :)

   Poista
 7. Ei vaan tule kommentoitua, lukemassa käyn! Jatka vaan!

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Päivi!
   Kiva kommentoimattomuudestasi, että käyt! Ja jatkanhan minä, heh.

   Poista
 8. heipsan! Kurjaa että joudut "hätyyttelemään" lukijoitasi, mutta kyllä me täällä luurataan. Mä ainakin käyn mutta myönnettäköön että harvemmin. Ehkä se osin johtuu siitäkin, että tuntuu että sulla menee niin hyvin ettei tietyllä tavalla "tarvitse" kannatella enää, voi tavallaan luottaa siihen, että olet ok ja kaikki hyvin. Kuulostaa pahemmalta tämä lause mitä tarkoitan... Kyse ei ole siitä että tarvis kirjoittaa ns. "pahoista" asioista, että (ainakaan minä) luettaisiin vaan siitä että on jotenkin hyvä mieli siitä että sulla menee hyvin ja pärjäät ilman ylimääräistä tsemppaustakin. Toivottavasti tajuat pointtini etkä käsitä väärin... Itselläni on taas suvantovaihe netin suhteen. En jaksa paljon facettaakaan nykyisin kun aika menee kunnallishommissa, töissä ja uudelleen virinneessä innossa treenata aktiivisesti. Yli puolet entisestä nettiajasta kuluu nykyisin salilla tai hikijumpassa, treenaamiseen menee helposti 10-15 h viikossa. Ja loput tietty töissä. Seuraisin mielelläni myös varpaita edelleen, koska olet sydämessäni, mutta toki ymmärrän jos haluat "supistaa sen seuraajapiiriä". Kaikkea parasta toivottelee putkeen kirjoittava Tiia kun ei saa rivinvaihtoa puhelimestaan toimimaan.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau Tiija!
   Oi kiitos kommentistasi! Ymmärrän kyllä joka sanan..! =)
   "Menee hyvin" saattaa joskus piilottaa kaiken päällä olevan hyvän alle muuta, mutta siksipä herättelen "varpaat" taas eloon. Kyllä mulla (meillä) hyvin menee, olet oikeassa, mutta samalla päiviin mahtuu muutakin. Pinnan alle, ymmärrät varmaan. (huip, mitä sanavalintoja..?)
   Tajusin siis pointtisi!
   Tsemppiä sun treeneihin!!! Vähän mä oon kade kun en itse saa itseäni tuolla lailla liikkeelle, pöh. No, yksi tekee yhtä ja toinen toista, molemmat omalla tavallaan. Onko pikkusen ympäripyöreetä? On kyllä.
   pitäis vissiin juoda kahvia lisää ennen kun jatkaa kirjoittamista?
   (laitan sulle sen salasanan fb:n kautta)

   Poista
 9. Täällä ollaan, niinkuin tiesitkin.

  VastaaPoista
 10. Muistatko vielä Maijan? Seuraan toki blogiasi...monta vuotta seurannut. Kommentoinut vain harvoin. Tsemppiä edelleen elämääsi.
  Liskonaisen blogin osoitteen olen unhoittanut, kun vaihdoin konetta. Mitenkähän hän voi?Muistaakseni mies oli kipeä silloin viimeksi, kun hänen tekstejään luin. Voin kyllä muistaa väärinkin.
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija, pahoitteluni, etten muista sinua! Mutta kiva jos poikkeat täällä edelleen! Ja kiitos tsempeistä!!!
   Liskonaisen blogi löytyy osoitteesta: http://liskonainen.blogspot.fi/

   Poista

Kiitos kommentistasi!