keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Sataa ja taas sataa

...ja tuulee.


Nyt voin näyttää teille mitä Marle sai palkinnoksi voittaessaan arvonnassani. Nämä:


Värit ovat tietenkin luonnossa kirkkaammat. ONNEA Marle!

Minun pitäisi olla innoissani tällä hetkellä. Pyykätä, pakkailla ja sen sellaista. En saa tikkua ristiin asioiden hoitamiseksi. Sade masentaa, mutta samalla se tietenkin nostaa loman arvoa. Pääsee aurinkoon. Jos nyt saisin edes pestyä koneellisen pyykkiä, niin saisin puhtaita paitoja mukaan.

(Tässä kohtaa pidin tauon ja torkahdin...)


Muistatteko tämän oranssin pallon? Sehän on esiintynyt blogini kuvissa ennenkin. Kuvattuna kotimaassa sekä Turkissä. Pallo päätti tulla tänne fiilistelemään talviympäristössä ennen kun lähtee mukaani Kreetalle...


En saanut tehtyä eilen (ti) mitään. Se kostautuu tänään. Pesukoneen laitan päälle heti herättyäni. Onneksi Tuppo latasi sen jo valmiiksi. Pitää viedä asumistuen vuositarkastuspaperit Kelaan, viedä yksi paperi sossuun ja samalla reissulla hakea vihdoinkin silmälasini liikkeestä.Minulla olisi mielessä yksi hankinta, mutta en tiedä hankinko sen vasta reissun jälkeen. Meillä on Tupon kanssa vuosipäivä loman aikana, mutta taidan ostaa miehelle riipuksen vasta reissun jälkeen. On nekin eurot saarella tarpeen.

Serpentiiniä ostan ja koristelen vappua edeltävänä yönä huoneemme likalle yllätykseksi.


Pakkaamiseen on ilta ja seuraava päivä aikaa. Osan olen katsonut jo valmiiksi. Eihän viikoksi niin kummallisuuksia tarvitse. Pääasia, että on uintikamppeet ja lämpimämpää öitä ajatellen. Kyllä tässä ehtii...Ehtii varmasti vähän siivoamaankin ennen lähtöä. Ja tekemään eväät koneeseen. Ja ajamaan säärikarvat. Ja lakkaamaan varpaankynnet. Sormien kynsissä onkin jo lomaväri...Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. Nyt nukkumaan...

7 kommenttia:

 1. Söpöt eikä yhtään pahat tällekään kelille :D
  Kivaa reissua edelleen!
  Marle

  VastaaPoista
 2. Onneksi en sittenkään voittanut arvonnassa taikka...
  Hei ton pienen punaisen pallon muistan ja sen kun se kellui altaassa.
  Hyvää lomaa ja nauttikaa.
  Mulla vapuksi muutto ohi uuteen kotiin ja pääsen laittamaan pihaa.Sillähän jo polkaisee hyvän vappufiiliksen pystyyn ja jos vaikka säät olisivat kivat niin simapäissään vois mennä vaikka sinne ratikka-ajelulle ja ties mistä sitä itsensä löytää..puutarhahommista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos olisit voittanut arvonnossa niin palkinto olis varmaan ollut erilainen, heh.
   Juu, ORANSSI pallo lähtee tänään mukaan ja loman jälkeen saatte uusia kuvia siitä. Muustakin toki. Ja kiitos!
   Onnea uuteen kotiin!!!
   Sulla on siinä oma piha? Toi ratikkajuttu vois tosiaan olla kivaa. Erilaista ja -koista ainakin. Kerrothan jos teet sen?
   Kivaa vappua sulle!
   (nyt loppupakkaaminen ja kuuden tunnin päästä lähtö kotoa, jee)

   Poista
 3. Oijoi, teillä lähtö kohtsillään, ja ei käy kateeksi yhtään ;)

  Viettäkää oikein mukava ja rentouttava loma! Toivottavasti aurinko lämmittää ja on mukana koko loman ajan.

  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan loistava reissu, kiitos! Tultiin tänä aamuna...Kerron lisää kunhan saan kaikki tuhat kuvaa koneelle, heh. =)

   Poista

Kiitos kommentistasi!