tiistai 7. toukokuuta 2013

Terveisiä Kreetalta!Loma Agia Marinassa oli aivan loistava!!!


Tulen hehkuttamaan sitä lukuisten kuvien kera moneen otteeseen. Kuvia ja muistoja on meinaan PALJON! En tällä kertaa pienennä kuvia vaan jätän ne niin, että ne saa klikattua suuriksi. Suosittelen.Mukana reissussa oli siis Tupon nuorin tytär, 12-vuotias. Hänen laukut tuotiin meille jo edellisenä päivänä ja likka tuli puoli tuntia ennen lähtöä. Kyyti tuli sovittuun aikaan ja pääsimme lentokentälle.

Turvatarkastuksessa tyttö menetti saksensa niiden jäätyä penaaliin käsimatkatavaroihin. Kentällä aika meni yllättävän nopeasti. Nopeasti meni lentokin sen ollessa puoli tuntia ilmoitettua nopeampi. Vain kolme ja puoli tuntia. Tyttö viihtyi sudokuja tehden. Meillä oli tekemäni eväät mukana.
Perilläkin oli toiminta todella nopeaa. (kuvia ei sieltä ole sillä kyseessä oli sotilaskenttä) Pian olimme bussissa ja matka Hanian läpi taittui ripeästi. Olimme alle tunnissa perillä ja hotelliin kirjautuminen oli nopeaa. Henkilökunta auttoi laukut huoneiston ovelle ja se tulikin tarpeen: korkeuserot olivat melkoisen huimia.


Tässä mäki ylös hotellialueelle. Respa on tuossa palmun kohdalla. Huoneita oli tien molemmin puolin.


Jyrkkä oli mäki samasta kohtaa alaspäinkin. Löysimme vasta kolmantena päivänä hissin (tien toiselta puolelta), josta oli reippaasti iloa ja hyötyä.


Tuossa on päärakennus, jossa oli huoneita ja respa. Ja luultavasti myös henkilökunnan huoneita. Vastapäätä oli minimarket, josta sai kaikkea mitä tarvitsi.Onneksi rakennusten välissä oli portaita, joita pitkin pääsi helpommin ylös kuin liukasta katua. Kerran meinasin kaatua kun varvastossu luisti alta. Onneksi sain likan olkapäästä kiinni!


Huoneistomme oli aivan huikea! Hienoin missä olen reissuilla ollut. Se sijaitsi hotellialueen korkeimmalla kohdalla ja oli kaksikerroksinen. Alakerrassa oli vessa ja suihku, keittoseinusta jääkaappeineen, levitetty sohva likalle, TV sekä parveke. Tässä näkymä siltä parvekkeelta.


Tupon ja minun parisänky oli yläkerrassa. Ajatelkaa jotain lapinmökkiä, jossa yläkerta on tavallaan parvi. Sellainen meillä oli. Puukaide ja vino katto. Oli siellä oma vessakin. Ja järkyttävän MAHTAVA kattoterassi...


Pinta-alaa terassilla oli ehkä viisitoista neliötä! Toiselta reunalta näkyi meri koko leveydeltä...


Ja toiselta puolelta koko uima-allasalue...Allasalueen vastakkaisella puolella oli iso allasbaari pelinurkkauksineen. Oli mm. biljardi sekä ilmakiekko, jota pelasimme ahkerasti lähes jokaisena päivänä.Sinne oli hyvä mennä hetkeksi varjoon kuumimpaan aikaan.


Pakastimesta otettu ja paikallisella oluella täytetty tuoppi maksoi kolme ja puoli euroa. Ei paha! Tosin marketista haettuna se oli tietysti edullisempaa. Likka nautti erilaisia mehuja, pirtelöitä ja söi jäätelöä.


Tuossa kuvassa näkyy meidän vakiopaikat. Ne kun ovat suoraan huoneistomme edessä, lähellä allasta ja riittävän etäällä lasten altaasta. Vesi altaassa oli aluksi turhan kylmää, mutta parina viimeisenä päivänä täydellistä. Uitiin kyllä joka päivä.


Tässä ensimmäinen "erä". Kuvien lataaminen on aika hidasta, joten jatkan lomaterveisiä toisen kerran. Ja varmasti kolmannenkin...

Haluan takaisin tuonne HETI!

14 kommenttia:

 1. Että alkoi tehdä mieli Kreikkaan... Ihana loma teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin mahtava loma!
   Voisin lähteä heti uudestaan -siis JOS voisin...

   Poista
 2. Oijoi, kaunista on! Ja ajattele, jotkut asuu siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Voisin itsekin muuttaa tuonne. Vaikka HETI.

   Poista
 3. Oih, ihanaa. Onko tää Theo? Me on oltu tuolla josukus noin 10 v. sitten sitten. Terassi ja näkymä merelle oli kyllä huikee. Monta reissua on tehty ennen ja jälkeen tuon, mut ei oo parempaa näkymää tullut :) Lähellä, pikkasen Hanian suuntaan rannan puolella oli paikka, josta sai toooosi hyvää pizzaa. On käyty parilla muullakin reissulla siinä syömässä, vaikka ihan toisaalla asuttu. Ja marian taverna oli myös aika lähellä muistaakseni. Mekin muuten oltiin just vapun aikaan sillon tuolla. voi ihana kun tulvahti hyviä muistoja, tahtoo taas :)

  Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanni!
   Kiitos ihanasta kommentista! Hymyilen täällä.
   On toi Theo. Aivan mahtava hotelli!!! Tykättiin kaikki kolme paikasta. Näkymät mykistivät jopa tän suupaltin. Me tykättiin eniten Terpsi-ravintolasta. Kirjoitan ruokajutun erikseen. Kuviakin on niistä ja paikoista.
   Mä vierailen päivittäin Rantapallo-sivuilla, mutta valuutta puuttuu vielä...Vois mennä juhannukseksi... =)

   Poista
 4. Ihanaa! Mieluiten itsekin haluaisin nyt
  mennä vaan lämpimään löhöilemään!
  Otan yhteyttä kun palaan, en ole toistaiseks ees hakenut mitään hommia, nyt pitää relata. Huomenna on päättöpäivä koulussa. Palaillaan!

  Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sä ole lähdössä reissuun?
   Palaillaan...olis kiva ihan tavatakin!

   Poista
 5. Oijoi, mitä maisemia.
  Tuonne vois lähteäkki. Mulla ed. kerrasta jo niin kauan, että passikin on ollu kadoksissa monta vuotta :)
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi muuta kuin suositella ko. paikkaa. Aivan ihana! Mun passi vanhentuu just ennen joulua ja olen päättänyt, että käytän sitä vielä elokuussa...

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!