keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Futista, kynsiä ja roskalavalöytöjä

Kesäkuun alkuun on mahtunut niin hellettä kuin sadettakin. Nyt sataa.


Olimme viime perjantaina Suomi - Valko-Venäjän jalkapallo-ottelussa Stadionilla.


Matsin alussa vietettiin hiljainen hetki jollekin edesmenneelle henkilölle. Tuppo tietäisi kenestä oli kyse, mutta Tuppo ei ole nyt kotona... (EDIT. Pekka Hämäläinen, entinen Palloliiton puheenjohtaja)


Matsin alussa runsasta katsojamäärää hauskuutti ympäri kenttää kipittävä ORAVA. Ei siis huuhkaja tällä kertaa.


Alussa oli kaikki perinteiset menot. Sää oli lämmin ja porukkaa oli paljon. Meillä oli loistavat paikat ja peliä oli mukava seurata. Pääasia, että Suomi voitti!Viimeksi kun menin huollattamaan kynsiäni keksin hemmotella itseäni samalla jalkahoidolla.Oli raspausta, viilausta ja rasvausta. Oikein miellyttävää. Lopuksi lakkaus ja koneellinen kuivatus...Käytän kesäisin niin paljon varvastossuja, että onhan se mukavaa kun varpaat kynsineen ovat kauniit ja kunnossa.Pinkki lakka hohtaa pimeässä!Yhtenä aurinkoisenä päivänä ystävättäreni kutsui minut luokseen syömään. Lähdimme sitten mäyräkoira, siis ihan oikea ja elävä sellainen, mukana puistoon. Taisi koiruus nauttia, vai mitä?

Tähän "meidän" kadulle on laitettu roskalava. Sen ympärillä pyöri sen verran porukkaa kurkistelemassa, että mekin menimme myöhemmin...
Lavalta löytyi käyttämättömän näköinen laukku. Siinä on pyörät ja vetokahva. Olen tyytyväinen. Siihen laukkuun oli helppo pakata...


...lavalta löytyneet SEITSEMÄT minun jalkani kokoa olevat kengät!!! Alarivin kahdet oikean puoleiset (Nike & Puma) menevät Tupon vanhimmalle tyttärelle. Hän kävi niitä jo tänään sovittamassa.
Kannatti käydä kurkkimassa?!

Tänään on Helsinki-päivä. Harmi, että sataa. Tuppo keksi palaverista palatessaan, että Urheilumuseo on auki ja ilmainen. Siellä hän nyt on.Kallion kadulla luki noin ja sen myötä toivotan myös teille:

Hyvää päivänjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Mä ajelin kyseisenä perjantaina töistä kotiin juuri silloin kun porukka valui pois stadionilta.Kyllä oli porukkaa liikkeellä ja hyvillä fiiliksillä!

  Hyvät löydöt teit kyllä lavalta.Mäkin taannoin löysin ihan hyvän pöydän parvekkeelle.Aika jännää se että kuinka hyvää tavaraa ihmiset heittävät pois nykyään ja ei aina nahdä vaivaa kierrättämisen suhteen.
  Toisaalta itselläni on huonoja kokemuksia esim. kierrätyskeskuksesta kun niille ei kelpaa nykyään kuin lähinnä uudet kamat.

  Leppoisia hetkiä meille kaikille.Nyt sataa mutta se ei haittaa.Luonto kiittää ja minä jonka piha on jo huutanut vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadionilla taisi olla vajaat 25 000 henkeä eli kyllä sieltä valui paljon porukkaa pois. Ihmeen sujuvasti me kyllä päästiin!

   Mun tekis mieli vieläkin mennä katsomaan sinne lavalle, mutta...kun oikeastaan emme tarvitse mitään nyt. Kertyy vaan turhaa romua entisten lisäksi.

   Mä jotenkin luulen, että jonkun asunto on tyhjennetty esim. maksamattomien vuokrien tms. vuoksi. Kun siellä oli (on) mm. tv, digibox, moppi, rikkinäinen pöytätuuletin, sohva, patja, tyynyjä jne. jne. Ja säkki, jossa noi kengät oli, siinä luki päällä "kellari".

   Kierrätyskeskus on mennyt niin surkeaan suuntaan muutaman vuoden aikana! Priimaa pitäis saada sinne ilmaiseksi, mutta itse kiskovat niistä sikahintoja. Pah.

   On tosiaan satanut tänään, välillä aika lujaakin. Muuten ihan jees, mutta sääli kaikkia Helsinki-päivään osallistuneita kun kastuivat.

   Leppoisia hetkiä sullekin, Sebastian!

   Poista
 2. (pitkästä aikaa blogikierroksella)
  Ihmeellistä, miten hyvää tavaraa ihmiset heittää pois :O Miekin voisin vähän penkoa roskalavoja, jos sieltä löytää noin hyviä aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Hanni, piiiitkästä aikaa! Moi!

   Kyllä sitä AINA pitää kurkata jos kulkee roskalavan ohi. (varsinkin näihin aikoihin Helsingissä kun taloyhtiöt siivoavat kellareita ja vinttejään) Mun (ja Tuponkin) on vaan niin vaikea olla maltillinen. Mun MUKA peruste on, et "toi on ihan ehjä ja hyvä - kannattaa ottaa, niin voi myydä kirppiksellä". Hah ja pah. Kerääntyy vaan omiin, ennestäänkin täysiin, nurkkiin...

   Poista
 3. Hei olisko sulla infota mua kesän puistokirppiksistä.Onko niitä vielä ja mistä löytyisi tietoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin yrittänyt tutkailla asiaa löytämättä vielä mitään tarkempaa tietoa. Etsin edelleen ja kerron kun löydän! =)

   Poista
 4. Kiitos ja terkut sateisesta herttoniemestä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!