tiistai 11. helmikuuta 2014

Kattilahallin kirppis

Olihan se kokemus muiden joukossa...


Ihan ensin mainittakoon, että kun Tuppo EI tee putkeen yli 13 tuntia töitä tässä koneella ja minä pääsen tähän, niin mies on niin olympia-huumassa, ettei tuosta urheiluhistorian kertomisesta tule loppua tauoista puhumattakaan. Jaksaako kiinnostaa urheiluhistoria? NOT. Antaa miehen puhua - eihän tuota edes kiinnosta kuuntelenko vai en. Yleensä niin hiljainen mies on pari viikkoa täynnä tuota kertomaansa historiaa ja tilastotietoja. Sopeudun. Pakko.


Sää oli sunnuntaina kaunis, aurinkoinen ja keväinen. Mieli oli sitä samaa kun kävelin Suvilahteen Kattilakirppikselle. Näky hätkähdytti.


Hillitön jono!


Soitin Tupon vanhimmalle tyttärelle sillä tiesin niiden kahden vanhimman likan olevan jo siellä sisällä. Kertoivat, että jono liikkuu nopeasti. Jäin siis jonottamaan.Meni ehkä vartin verran ennen kun pääsin sisälle. Kauhistus: väkeä oli ihan hurjasti! Halli oli pienempi kuin kuvittelin. Myyjiä piisasi sillä paikat oli loppuun myyty. Oma mielipiteeni on se, että kun paikkavuokra oli kolmekymmentä euroa, niin siihen soisi kuuluvan myyntipöydän ja rekin. Samalla summalla kun saa itsepalvelukirppikseltä paikan viikoksi. Ketä kiinnostaa kyykkiä huovalle pinottujen vaatteiden ääressä talvitamineissa? Itseäni jo ajatus ahdisti.


Treffasin ne kaksi Tupon tytärtä. Toinen oli ostanut tunikan ja toinen Kauneus- ja terveyslehtiä. Itse en kyennyt keskittymään mihinkään muuhun kuin pois lähtemiseen... Morjestin likat ja lähdin ulos. Olin ollut sisällä ehkä vartin verran. Riitti!

Suosiolla odotan kesää ja ilmaista puistokirppistä. Sinne sopii mennä viltin kanssa eikä ahdistusta tule samaan malliin. Jos olisin järkevä, niin alkaisin jo "perkaamaan" kirppikselle meneviä vaatteita/tavaroita. 

Mistä tuli mieleen, että tein elämäni ensimmäiset kaupat facebook'in kirppissivun kautta. Ostin Tupolle lompakon! Kolme euroa ja postituskulut euron. Ei paha? Lupasin miehelle joululahjaksi harjan ja lompakon. Harjan ostin jo ja lompakko on tulossa. Milloinkohan minä saan luvatun rannekellon? Hih.

Eli: nou-nou Kattilahallille. Pahoittelen.14 kommenttia:

 1. No ei sitten haitannut että nukuin vaikka oli kiva ilmakin.Mä en jaksa tuollaisia sumppuja ollenkaan.Pitää olla tilaa toimia ja hengittää. Hyvä kun mainitsit puistokirppikset ja jo nyt ehkä tavaroiden läpikäymisen.Itse myin yhden maton viikolla torin kautta.Mä tykkään kyllä sellaista hommelista.Välillä vaan ei saa aikaseksi kuvata juttuja ja sen takia ei saa ilmoituksia laitettua.Ei kuvallisia ei kannata laittaa kun heti joku kiinnostunut pyytää kuvia lähetettävän.Joissain kirjoissa ja levyissä se toimii mutta muissa kyl melkein pitää olla kuva.
  Olen muuten itse huomannut että en kyllä enään ollenkaan jaksa mitään massajuttuja.Jonotusta sekä tungosta.Näin se vaan on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et menettänyt mitään! Paitsi sen ahdistuksen...
   Itselläkin ahdisti ja lujaa!

   Poista
 2. P.s sitä taas keikutaan siellä pystyssä ja nojataan kahvipannuun sekä tietsikkaan vaikka klo on jotain vajaa viisi.Heh!
  Nm.Uneton seat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas! Kyllä. :/
   Ei kahvipannuun, pahus!
   ...millos me mennään kahville? Haluun Metkaan!

   Poista
 3. Hei huvittaisko sua lähteä joku päivä vantaan lanttilaan? Kerran siellä olen käynyt ja kivoja juttuja löysin vaikka oli sielläkin aika vilske.
  Vois mennä mun pikku kotterolla jos uskallat kyytiin tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin lähteä! :)
   Lanttila ei sano mitään? Mutta uskallan tulla kyytiin kyllä.

   Poista
 4. Todella iso itsepalvelukirppari vantaalla.Siis megaiso!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Sinne siis!
   (Laitahan viestiä sitten, jooko?)

   Poista
  3. Laitan viestiä tulemaan kun työputki ohi.Ensi viikolla olisi kiva mennä mutta palataan!

   Poista
 5. Rauhoituukohan mneo, kun paikka vakiintuu? Omituinen ajatus, ettei myyntipöytiä, kurja sekä myyjille että asiakkaille. Mä täällä kärvistelen flunssan kourissa, tarkoittaahan sairausloma koko huusholliin plankkaamista ja huonekalujen rymsteraamista uusiksi?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka ei kuulemma vakiinnu ja sinne ei ole tulossa pöytiä varastointi- ym. ongelmista johtuen. Myyjiä ei kuulemma ole pelkät viltit haitanneet. (sain siis palautetta)
   Karsee flunssa täälläkin! Tuppo pääseer näemmä helpommalla, mutta mulla on kaktus kurkussa ja aivastuspulveria tukkoisessa nenässä. Aika kaamee olo!
   Pitäiskö vaan levätä? Mä katson kisoja ja kudon...

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!