sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Rauhallista ja kaunista

Aamu on kaunis!


Sain vihdoinkin nukuttua illalla seitsemän tuntia ja aamuyöstä pari lisää. Teki hyvää! Ehkä olo osasi jo ennustaa unta kun yritin alkaa kutomaan. Aloitin sukan ja purin sen. Aloitin säärystimen ja purin sen. Aloitin lapasen ja jätin sen melko pian kesken. Purkuun sekin taitaa mennä.


Eilen oli niin masentava sää. Vettä satoi, tuuli ja lumet sekä jäät putoilivat katoilta. Kadut olivat sohjoiset ja ilma sumuisen harmaa. Tänään näyttää paremmalta. Aurinko paistaa eikä sohjosta ole enää tietoakaan. Taitaa olla pari astetta pakkasta, luulisin.


Jo kahdeksan jälkeen näin kentällä muutaman verkkaisesti etenevän luistelijan...Ihanan hiljaista. Vain muutaman autoilijan äänet kuuluivat lintujen liverryksen lisäksi. Ja täällä sisällä tasainen tuhina. <3

Keräsin juuri pyykit pois saunasta ja laitoin saunan päälle. Kunhan käyn saunassa, niin lähden isolle, kerran kuussa järjestettävälle kirppikselle. Se on minulle ihan uusi tuttavuus. Mukavaa sekin, että siellä on myös käsitöiden myyjiä. Jos vaikka saisin sieltä jonkun inspiraation. 

Miinusta on se, että joudun menemään sinne yksin; Tupolla on tänään kiire töiden puolesta ja muun ajan mies istuu telkkarin ääressä urheilua tuijottaen. Turha pyytää mukaan. No, tuleehan sinne varmasti tuhansia ihmisiä, joten saatan törmätä tuttuihin. Tietääkseni Tupon tyttäretkin (2) aikoivat suunnata sinne.

Leppoisaa ja nautinnollista sunnuntaita!


PS. Hyvä Enni! Eka mitali Suomeen!!!

12 kommenttia:

 1. Höh! En sit nähnyt aurinkoa tänään kun vain peiton alla lymyilin.Hei kerro siitä kirpparista.Mulle ihan vieras mesta.Oliko kiva/edukas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kirjoitan kohta postauksen siitä kirpparista, mutta voin tässä jo myöntää, että melkoinen pettymys se oli. Harmi.

   Poista
  2. Ainakin tajuttomat jonot.....

   Poista
 2. Voi kaisa! On muuten nastaa ajella su aamuna espoosta kotiin.Isot väylät ovat ihan hiljaisia.Autoja ei juuri ollenkaan.Leikittelen ajatuksella että meitä ei ole maailmassa kuin kourallinen ja kaikki k-päät ovat siirretty toiselle blaneetalle.Hyi mua! En oikeasti ajattele niin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaisa todellakin! :(
   Varmasti on nastaa ajella rauhassa. Mä ajelin joskus muinoin usein aamulla auringonnousun aikaan ja nautin hiljaisuudesta sekä rauhallisuudesta. On se ihan omanlaisensa fiilis!
   Ps. Kyllä ne k-päät sais siirtää jonnekin...

   Poista
 3. Mä oon päättänyt, ettei mun telkussa oo kakkoskanavaa olleskaan, sieltä ei tuu kun noita kisoja. Mieluummin treenailen ja urheilen itte! Yksin ajelu, maailmassa, jossa ei ole muita on ihanaa, muistan eräänkin juhannusyön kohti Kuopiota...

  Käviksä Stansta Suvilahden uudella kirppiksellä? Jos, mitä olit mieltä

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka HannaHoo!
   Joo, kävin. Ekan ja ehkä vikan kerran. Kirjoitan siitä nyt. Siis postauksen blogiin. Selviää mun mielipide...
   Yksin yössä ajaminen on mahtavaa kunhan on valoisaa ja tiet kuivana.

   Poista
 4. Ajoin kerran kesäyönä helsingistä lappiin ja aurinko paistoi ja radiosta huudatin mm Suzanne Vegaa! Mikä vapaus! Nam!

  VastaaPoista
 5. Miksi muuten pitäisi kaikki tehdä yhdessä? Kyllä ihminen tarvitsee joskus ihan omaakin aikaa! Tai no siis yleensä. :D Eikä kaikki uskalla sitä edes ääneen sanoa.
  Terkuin Mä vaan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!