maanantai 24. maaliskuuta 2014

Menneen viikonlopun antia

Viikonloppu ohi!


Se perjantai meni loistavasti. Minä lähdin kotoa edellä ja menin sinne kynsihuoltoon. Onneksi varmistin heti mennessäni, että sille Tupon nuorimmalle löytyy aikaa sillä heti perääni paikalle saapui useampia naisia kynsiensä kanssa. Tuppo ja tytär saapuivat hetki ennen kun omat kynteni olivat valmiit.


En laitattanut tällä kertaa kuvioita vaan yksiväriset pinkit. Väri on kirkkaampi kuin kuvassa.

Likka pääsi heti perääni samalle tuolille. Ilmeessä näkyi jännitystä, mutta hienosti se meni. Kuvioinnin kanssa oli vähän ongelmia kun kaikki kuviot eivät sovellu kynsille, joita ei ole pidennetty. Mieluinen kuvio löytyi.


Burberry? Siihen suuntaan. Sopivan neutraalit, mutta silti kivan näyttävät.

Kun kynnet olivat kunnossa, niin menimme "kahville". Likka sai smoothien ja täytetyn patongin. Sekä lahjapaketin. Olin tehnyt itse kortin ja ne lapaset. Annoin myös suklaatikkarin, jossa luki valkosuklaalla 'LOVE'. Ja iskältä oli se lahjakortti. Tyttö hymyili melkoisen tyytyväisenä! :) 

Sitten tytär lähti kotiinsa ja me Tupon kanssa yhden lähibaarin 1-vuotissynttäreille, jossa oli upeat ruokatarjoilut. Voitin naisten sarjan voimamittelössä!?

Lauantai ja sunnuntai menivät rauhallisesti. Sunnuntaina oli migreeni, joka sekoitti mahan. Yök.

Tänään olen kutonut, tiskannut, pyykännyt, käynyt kaupassa, kokannut ja syönyt... (kuinka halpaa ja hyvää: keitettyjä perunoita, kalapuikkoja sekä taas muna-maitokastiketta, nam) 

Sauna taitaa olla lämmin, joten herätän Tupon ruokaunilta mukaan.

Energistä viikonalkua!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!