lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kalliosta Kaisaniemeen ja takaisin

Käytiin eilen leffassa ja käveltiin matka molempiin suuntiin.


Meillä oli treffit Tupon nuorimman likan kanssa. Aurinko paistoi ja oli kiva kävellä. Hieman oli kyllä viileä tuuli, joka pöllytti hiekkaa silmiin. 


Liikkeellä oli lukuisia ihmisiä, jotka eivät näemmä osaa väistää vastaantulijoita.


Matkalla näimme hauskan jutun.


Joku oli nähnyt vaivaa ja liimannut taulun sähkökaapin kylkeen.


Olimme oikeaan aikaan elokuvateatterin edessä ja tapasimme tyttären. Haimme liput ja kun meille jäi vielä aikaa, niin kävimme jäätelöllä. Samalla ostimme halvempaa juotavaa kaupasta teatteriin mukaan.


Kävimme katsomassa elokuvan Noah. Tarina oli siis sama kuin Nooan arkki. Minä kyllä tykkäsin vaikka pari kohtaa olisin jättänyt pois. Leffa kesti kaksi ja puoli tuntia, vähemmälläkin olisi selvinnyt. Loistavat näyttelijät, hienot efektit sekä tehosteet ja jouhevasti etenevä juoni. Olimme iltapäivänäytöksessä; halvemmat liput. Illalla kalliimmassa näytöksessä kuvan olisi nähnyt 3D:nä ja veikkaan, että tuossa pätkässä se toimii. Hyvä se noinkin oli!


Leffan jälkeen tytär kipitti ratikkaan ja me tallustelimme hissukseen Kalliota kohti.


Tässä vuodenajassa on LOISTAVAA se, että koko kesä on edessä!


Kuljimme sillan yli kohti Hakaniemeä.


Mittari sillan toisella puolella näytti kahtatoista astetta plussaa.


Varjossa oli viileää, mutta veikkaan, että jos olisi löytänyt tuulettoman aurinkoisen paikan, niin olisi tarjennut t-paidalla.


Kävimme Hakaniemen Mäkkärissä syömässä kahden euron hampurilaiset ja jatkoimme matkaa Kallioon.


Kuljimme kirkon ohi ja pyörimme etsimässä paikkaa, jossa näkyisi 4PRO2-kanava, jotta olisimme nähneet Tappara-Kärpät-matsin. Emme löytäneet. Tiesimme kyllä, että TheBaar'issa näkyisi, mutta en halunnut sinne. LUULIN nääs, että minulla olisi ollut vapaailta...


Kymmeneltä soi puhelin. "Missa sa olet?". Olin juuri ajatellut laittaa saunan päälle, mutta ei. Vaihdoin verkkarit farkkuihin, piirsin silmät ja olin 20 minuutissa plokkaamassa. Yllättävän kivasti ja kivuttomasti se ilta meni.


Kannattaa klikata ylläoleva kuva isommaksi. Huolisitteko asunnon tuollaisella parvekkeen sijainnilla? Minä en välttämättä. Otin siis kuvan katutasosta ja parveke jäi reippaasti alapuolelle. Toinen oli samalla tasolla kadun kanssa. Hyh.


Voi kaivata jonnekin kauas, mutta tässäkin on hyvä olla!
(tähän kuvaan ihastuin!

Pyykit pyörii koneessa. Pitää syödä ja käydä suihkussa. Sitten menemme katsomaan Tapparan matsia (luvalla) TheBaariin. Ehdin vielä kotiin syömään ennen kun menen taas illaksi plokkaamaan.

Eilen tuli otettua paljon puistokuvia, mutta laitan ne johonkin toiseen postaukseen. Olisi kiva mennä nytkin johonkin puistoon, mutta en ehdi.

Nauttikaahan auringosta! Ja toisistanne!

4 kommenttia:

 1. Olitko unohtanut työvuoron, vai kaivattiinko sinua apuun yllättäen? :) Aloinpa taas kaivata kaupunkiasumista näitten kuvien takia, mutta tällä kombolla mahdotonta, joskus ehkä, kun ei koiria enää... Ihana viikonloppu on ollut, oi että tuolla kipittelee ilokseen ja ihmettelee. Vaikka koivut aivastuttaakin ja niiskututtaa ja silmät vuotaa, mutta ei pahasti vielä.

  Leffaan pitäisi päästä itsekin, Kirjavaras ja Le weekend tarttis nähdä. Joululahjavapaalippu käyttämättä!

  Kiva kun ootte jatkuvasti noiden tyttöjen kanssa, sekä se, että sinut hyväksytty ilmeisesti täysin tyttöjen elämään?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oltu sovittu, että menen. Omistaja kai piti sitä vaan itsestäänselvyytenä, että menen kun olen ollut jo jonkin aikaa joka pe ja la. Niinkuin olin nytkin, pe ja la.
   En ole ihan varma, sanoiko likka, että on käynyt katsomassa Kirjavarkaan. Pitänee kysyä...
   Ollaanhan me oltu aina likkojen kanssa ihan kivan paljon tekemisissä. Nyt se vaan korostuu tavallaan sen keskimmäisen vuoksi. (laitoin sulle asiasta tekstarin kun en viitsi täällä "julistaa" kaikkea!) Ja kyllä, tulen tyttöjen kanssa loistavasti toimeen! Hyvä niin!

   Poista
 2. Heiiii, mulla on numero vaihtunut, yritin laittaa sulle uuden numeron s-postitse, mutta sanoo, että toi sun s-posti ei olisi olemassa?

  Laitatko toimivan hanna.helander@gmail.com postiin?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin. Ja kyllä tuon sähköpostiosoitteen (stansta2@luukku.com) pitäisi toimia...Outoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!