sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä!

Oi kuinka lämmintä!


Enää ei niin harmita, ettemme pääse reissuun vaikka Tupolla alkoi loma. Pakko lähteä kohta ulos, mutta päivitänpä ensin...


Olin siis torstaina laulattamassa pitkästä aikaa. Porukkaa ei ollut paljon, mutta laulajia riitti mukavasti koko ajan.


Tuosta Mariskan Kukkurukuu'sta on tullut lemppari, jonka laulan aina. Näemmä. Noh, porukat tykkää ja jopa pyytävätkin sitä. 


Ihan mahtavuutta, että paikalle oli vihdoinkin asennettu yksi uusi kaiutin. Nyt pelittää!


Onko teillä pääsiäisperinteitä? Lammasta ja sen sellaista? 

Meillä ei ole. Lapsuudenkodissa syötiin kanaa ja mämmiä. Me emme Tupon kanssa välitetä lampaasta (ruokana), emme pidä pashasta ja mämmin söin yksin jo ennen pyhiä.


Olemme näemmä valinneet ruoat niin, että tehdään mistä tykätään. Kevään merkki on ensimmäinen fetasalaatti.


Salaatti-mix, tomaattia, kurkkua, keltaista ja vihreää paprikaa, salottisipulia (PALJON!), appelsiinia sekä aurinkokuivatut tomaatit-fetaa öljyineen ja mausteineen. Pikkasen vielä yrttimaustetta sekaan ja N.A.M.


Mainoksen uhrina ostin espanjalaisia tämän kevään perunoita. Oikein hyviä olivat! (Ja halpoja)


Sen verran noudatin perinteitä, että ostin (-30%) maustamatonta broiskusuikaletta. (Ja soitin äidille pääsiäisen toivotukset!)


Kerman ja hurjan maustemäärän kanssa niistä syntyi taivaallisen hyvää syötävää.


Ja sitten kehtaan hämmästellä kun farkut kiristää? Olen "saanut" talven aikana ainakin viisi kiloa lisää elopainoa. Ahdistaa! Pitänee alkaa tutustumaan kauempana oleviin puistoihin, jotta kävelisi enemmän...

Kävelystä tulikin mieleen... Tuppo on tapaamassa keskimmäistä tytärtä. Minä taidan kiskoa ne kireät farkut päälle ja kipittää ulos. TheBaarissa alkaisi kohta pääsiäisbingo, joten saatan suunnata sinne.

A-u-r-i-n-k-o-a!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!