keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Keskellä viikkoa

Tämä EI OLE ruokablogi, mutta aika paljon näyttää tulevan ruokakuvia...


Jotenkin alkaa itsestäkin tuntumaan, että olisi aika kuvata muutakin kuin ruoka-aiheisia juttuja. Oranssi pallokaan ei ole päässyt ulkoilemaan talven jälkeen. Emmekä ole vielä käyneet Linnanmäellä kuljeskelemassa. Siinäpä pari ideaa itselleni. :) Pistän mieleen! 

Äitienpäivänä lähdimme nauttimaan auringosta. Kuljeskelimme vailla päämäärää ympäri Kalliota ja jossain vaiheessa vatsamme kurnivat. 


Päädyimme kurdien omistamaan pizzeriaan.


Tilasimme pizzan puoliksi.


Ja hyvää oli. Pizzapohjalle erityiskiitokset!

Ihan rento ja mukava päivä!

Maanantaina "vietimme" Tupon viimeistä lomapäivää herkuttelemalla kotona. Paistoimme keitettyjen perunoiden seuraksi naudan pihvit.


Paistoin päälle sipulia ja tein juustosalaatin kaikesta mitä jääkaapista löytyi.


Mikäs sen rennompi tapa päättää (Tupon) ensimmäinen loma kuin istua sohvalla vierekkäin telkkaria katsellen ja hyvää ruokaa syöden. Taidettiin me lisätä nautintoa lasillisilla viiniä...


Eilen katsottiin Suomen matsia ihan kotona. Kannatti katsoa!


Saksa - Suomi: 0 - 4 !!! Hyvä Suomi!

Tänään Tuppo meni 'koulutukseen' työpaikalle moneksi tunniksi. Ja minä vain laiskottelen, toistaiseksi. Seuraavaksi tiskaan ennen suihkua ja sitten yritän linkuttaa (jalka edelleen k.i.p.e.ä.!) kauppaan hakemaan lisää salaattitarpeita, ruokaa ja vessapaperia. Teen ehkä treffit Tupon kanssa, ettei tarvitse yksin raahata kaikkea kotiin. Illalla vielä koneellinen pyykkiä ja sitten pyykkikori on hetken tyhjä. Aioin mennä huoltamaan kynnet, mutta siirrän sen huomiselle. Laiskimus.

Pitäisi keksiä pian, että mitä tekisin äidille syntymäpäivälahjaksi? Aikaa olisi pari viikkoa... Ei aina villasukkia tai huivi.

Onneksi aurinko paistaa!

9 kommenttia:

 1. Moikkelis! Taas päädyin kuolaamaan tänne sivustolle.Auh! Mä kävin lääkärintarkastuksessa joka liittyy keski-ikäisen miehen elämään.Ei mennyt hyvin ei.Pyyhkeitä tuli mm painosta ja liikkumattomuudesta.Korkeista sokeriarvoista jne.Plussaa tuli siitä että en tupakoi ja viinaakaan en ole juonut yhdeksään kuukauteen.
  Mitä jää jäljelle jos ei saa syödä hyvin.Ei ole vilkasta seksielämää.Ei tupakoi eikä juo viinaa.Apuva!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI EIH!!! :(
   Sentään plussaa jostain. (ajattele positiivisesti?) Mullakin on tullut painoa talven aikana ja se ahdistaa. Onkohan tää kevät AINA se kohta vuodesta, että mulla alkaa jalat sun muut särkemään? Missä syy? Mutta hei, ääh...ajattelin yrittää kirjoittaa jotain positiivistä, et "tapoja voi muuttaa". Olen (vielä) elävä esimerkki siitä, että ajatus asiasta EI riitä. Plääh.
   Näin "meidän kesken": mä löydän noi kolme viimeksi mainittua - ja sen huomaa... :(
   TSEMPPIÄ!!!

   Poista
 2. Hei pidä mulle sellaista pientä pipoa jemmassa.Pian on loma ja sit nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Sullehan sellainen on tehty! :)
   Minkä värin haluat? Ja tapaamistamme (edelleen) odotellen...

   Poista
 3. Ehdottomasti sinipunainen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestyy! Kunhan se tapaamisemmekin järjestyisi...

   Poista
  2. Kävin tarkastamassa: sinipunainen tallessa Sua varten!!! :)

   Poista
 4. Jase tapaaminen järjestyy.USKO POIS!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!