maanantai 16. kesäkuuta 2014

Jamie, ja tennareita..

Ja TAAS sataa!

Piti kertomani vielä ainakin lauantaista. Tytöt ehtivät junaan ja me kävelimme kotiin. Minulla on nyt uusi poikaystävä:


*Jamie Oliver*

Olen niin kyllästynyt siihen, että ostan aina halpispaistinpannuja, jotka kestävät käyttöä vain hetken. Nyt satsasin. 'Jamie Oliver' oli oikealta hinnaltaan 52 euroa ja jotain, nyt sain sen Plussa-kortilla 29 eurolla. Kassaneitikin totesi Tupolle, että "eikun kokkaamaan". En ole testannut vielä, mutta takuu kattaa kaksi vuotta.


Ostin Anttilasta myös itselleni balleriinat vajaalla kahdeksalla eurolla. Olipas homma yrittää etsiä pari, joiden kuosi olisi mahdollisimman sama.


Kaisaniemessä oli keikka. ZZ-top tulossa, mutta kun kävelimme ohi, niin lauteilla oli Melrose. Aidan ulkopuolella oli runsaasti erittäin humalaisia ihmisiä.


Kävelimme kotiin ja ehdin ottaa vajaan puolen tunnin tirsat ennen TheBaariin menoa. Illassa jännää oli se, että Ystävämme O. toi ZZ-topin keikalta palatessaan mukanaan minun ex-poikaystävän vuosimallia 1984 (siis seurusteltiin silloin). Emme ole tavanneet 80-luvun jälkeen. Tuppo liittyi juuri ennen valomerkkiä samaan pöytään. Ilta sujui hyvin ja opin paljon uusia asioita tiskin takana.

Sitten muuta. Torstaina Tuppo grillasi meille piffit. Meillä on lasitetulla parvekkeella sähkökäyttöinen pallogrilli. (EI tarvitse saarnata, kiitos!)


Hyvää tuli! Lauantaina keitin kananmunia ja Tuppo taikoi niistä aamupalaa ennen keskustaan lähtöä. Nam.


Eilen oli ihan mielettömän upea ilta! Baarissa (asiakkaana) joo, mutta. Naurua, laulua ja aivan loistavaa seuraa!!!


Tennarit siitä kärsi. Otin tietysti nauhat talteen, mutta kengät meni roskiin. Pärjäänköhän tämän kesän?


Osallistuin facebookin kautta kisaan, joka päättyi eilen. Voitinhan? Voitinhan?


Minun kuva on tuo ensimmäinen suurimmalla äänimäärällä. Palkintona 500 euron matkalahjakortti! Jännä viikko tulosta odotellessa.... Pitäkää peukkuja!!!

Ja nyt syömään!

4 kommenttia:

 1. Kyllä parvekkeella saa grillata sähkögrillillä (riippumatta mitä taloyhtiön säännöt sanoo) eli grillatkaa vaan :)

  Mun on pitänyt hankkia sähkögrilli, mutta kun mulla ei ole partsilla pistoketta, niin jatkojohtojen kanssa pelailu ei innosta.. Laiska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. :)
   Meillä on pistoke, mutta ollaan silti aika laiskoja käyttämään grilliä. PitäISI kyllä harrastaa hommaa enemmän.

   Poista
 2. Oi Jamie! Mun keskimmäinen näyttää Jamielta, puhuu englantia samoin, mutta valitettavasti ei kokkaa kuten Jamie...No, ihan hyvä, tulee mielellään äidin luo syömään ja tuo kaveritkin. Mä keräsin nuo Jamien viinilasit, on tosi kivat arkilasit, tukevat ja voi laittaa koneeseen huoletta. Tennarit on kesällä must, pitää kasvattaa converse-kokoelmaa!

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jamien lasit? En varmaan ole edes nähnyt, mutta toi paistinpannu...OU JEAH! Mutta laittaa koneeseen? Mulla ei vieläkään ole koskaan ollut konetta. Tennarit on tosi jees, mutte mä en raski ostaa Converseja (paitsi yhdet kirppikseltä). Tupolla on yhdet per kesä. Mulle niin merkillä väliä.
   Hei, mukavaa juhannusta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!