keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ihana aurinko!

Se paistaa edelleen vaikka nyt taivaalla on sen seurana pilviäkin.


Olin eilenkin puistossa. Siinä samassa kuin melkein aina. Seurana oli Ystäväni O. (nainen) sekä se TheBaari-tuttu T. (mies). Oli eväitä, mukavaa seuraa ja kiitettävästi aurinkoa. (Tuppo nukkui asioiltaan palattuaan kotona) T. lähti keskustaan shortsiosoksille ja O:llakin oli menoa. Minä toin repun kotiin ja lähdin kynsihuoltoon.


Koska iho on jo saanut väriä, niin luonnollinen valinta kynsiin oli oranssi. Hieman oli hankala olla siellä huollossa kun lämpö teki olon raukeaksi ja väsytti. Pysyin sentään hereillä. Tykkään tuosta paikasta, jossa käyn aina huollattamassa kynsiäni. Ei tarvitse varata aikaa vaan sinne pääsee aina kun menee vaan.


Toinen puuhasi sormien kanssa ja samaan aikaan toinen laittoi varpaat kuntoon. Siis kynnet. Ja sama oranssi molemmissa. Kyllä nyt kelpaa!

Nyt pitää lähteä liikkeelle. Ulos. Tänään taidan jättää bikinit kotiin. 

Keskelviikkoa!


Ps. Onko kaikki lukijat/kommentoijat menneet mökeilleen?

Ps2. Oranssi Pallo on ulkoillut kahtena päivänä kanssani. Kuvia tulossa...

7 kommenttia:

 1. Ei olla mökillä, ei. Onneks mökkiä ei tarvi ko asuu maalla ja mettässä!! �� Lämmintä piisaa ja hyvä niin, oli meinaan suht viileä kesäkuu....
  Aurinkoista torstaipäivän jatkoa!
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (vaikka on jo perjantai)
   Onneksi on tosiaan lämpimämpää. Meillä löytyy vain yhdeltä kaverilta mökki. Saas nähdä päästäänkö sinne tänä kesänä. Kaveri on itse siellä nyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi!