sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suvinen sunnuntai

Onpas ihanaa, että on sunnuntai ja aurinko paistaa!


Eino Leinon sekä runon ja suven päivä.

Käytiin eilen iltapäivällä siellä katukirppiksellä. Paikalla oli aivan järkyttävän paljon ihmisiä. Niin myyjiä kuin ostajiakin. Tupon likat olivat jokainen saaneet omat myyntipaikkansa -tosin yhdellä oli vain kolmasosa myyntipaikasta käytössä eikä muillakaan juuri sen enempää. 

Kannatin tyttöjen myyntiä muutamalla eurolla (ostin korvikset, rannekorun ja pari kaulakorua). Minusta oli hienoa, että tytöt olivat sopineet laittavansa rahat yhteen ja jakavansa keskenään tasan kaikille. Tuppo haki tytöille täytetyt patongit ja minä ostin vesipullot.


Oli hassua, että olin puhunut hetkeä aikaisemmin ex-vuokralaisesta. Hän sattuikin soittamaan niin, että olimme saman risteyksen toisella puolella. Kävimme tapaamassa pitkästä aikaa.

Sitten oli aika tulla kotiin ja valmistautua iltaan. Paikalle TheBaariin mennessä siellä oli kaksi asiakasta sisällä ja viisi terassilla. Ei tullut kiirettä, vielä. Ekan matsin ajan oli vielä aika rauhallista, mutta myöhemmän aikana oli jo täyttä. Ja meteliä. Olin tyytyväinen, ettei minun tarvinnut laulattaa ketään vaikka aika useat kävivätkin kysymässä karaoken perään. Tulivat liian myöhään sillä Hollanti oli jo pelaamassa voitokkaasti Costa Ricaa vastaan.

Tavallista myöhempään meni muutenkin kun se matsi venyi rankkareihin. Ihmeen nopeasti saimme sitten kuitenkin asiakkaat ulos. Tuppo tuli vastaan sulkemisen jälkeen ja odotti, että sain siivottua pöydät. Olinpas poikki ja väsynyt!

Tänään olisi (parhaillaan) Alppimuisto. Puistossa vuosittain järjestettävä konemusiikkitapahtuma. Kerää paikalle tosi paljon ihmisiä. Aurinko tosiaan paistaa, mutta mietin jaksaisinko vielä ihmispaljoutta. Tuppokin nukkuu vielä. Harkitsen hetken, mutta voisihan se olla mukavaa mennä ulos aurinkoon...

Aurinkoista pyhäpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!