perjantai 31. lokakuuta 2014

Arvonta suoritettu!

Järisyttävää halloweenia!


Vaikka mielestäni koko show on yksi vappu lisää kalenteriin. Sellainen, josta hyötyy lähinnä kaupat sekä siivoojat. Puuhaa siis riittää roskien myynnissä ja niiden siivoamisessa. Yhhh. Ja kun se sattuu vielä kuunvaihteeseen, niin aika moni ravintolakin, koristeilla tai niitä ilman, saa osansa. Tavalla tai toisella. (Hahhaaa, olen vapaalla!!!) Muistakaa hyödyntää ne kurpitsojen sisustat! :) 


KIITOS rannekorusta, Liskis! <3

Liskonainen palasi lauantai-iltana (lue: liki yöllä) risteilyltä ja tuli Tupon saattelemana TheBaariin minua vastaan. Oli yötä ja päivää. Illalla saatoin Länsisatamasta lähtevään Onnibussiin. Rouva pääsi kotiin ja 'voi hyvin' täältä saamansa flunssan kera. Olen pahoillani tartuttamisesta!


Ja sitten arvontaan. Kirjasin paperille osallistujat ja numeroin teidät.


Käytin hyväksi kokemaani arvontakonetta ja ta-daa:


ONNEA SEBASTIAN!!!

Jotta saat palkintosi Lapista käsin tai sieltä mukana tuotuna, niin laitatko minulle postia osoitteeseen Stansta2 ät luukku piste com. Osoite olisi kiva! Kiitos! :) 

Ja nyt minä lähden kauppaan. Tarvinnee varata ruokatarpeita maanantaihin asti ja sitten me olemme hetken poissa "tonteilta". Minua itseasiassa jännittää koko ajan enemmän kun lähtö lähenee. No, ajatelkaas nyt, etten ole käynyt Kotona 14 vuoteen, enkä siellä Tupon kanssa koskaan!?! Aion tavata myös Maamin (jos muistatte?). Jännää!

Yksi käsityö on kesken ja se pitää tehdä pian valmiiksi. Ennen reissua. Ja pitää tehdä soppaa. Ennen yötä. Hop-hop.

Hauskaa iltaa!

PS. Pitäisikö ottaa OranssiPallo mukaan reissuun?

7 kommenttia:

 1. No on kyllä jo aikakin lähteä käymään kotipuolessa! Oikein kiva, että nyt tuli siihen mahdollisuus. Ovat saattaneet paikat vähän muuttua. Muistathan ottaa sitten kuvia, ainakin alkutalven maisemista? Hyvää matkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan aika mennä! Ja juu, otan hurjan määrän kuvia! LUPAAN! Kuulemma on paikat niin muuttuneet, etten osaa edes liikkua siellä. Katsotaan. :)

   Poista
 2. Jeeeeee! Kerrankin 7 on hyvä numero! Hei pallo tietty mukaan. Hei teillä tiedossa jännä reissu.Tunnepitoinenkin varmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ONNEA!!! Otan pallon mukaan! Varmasti tulee tunnepitoinen reissu! Otan kuvia PALJON. Hei, laita mulle sun osoite sähköpostiin, kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!