torstai 23. lokakuuta 2014

Torstai on tänään

Oi mikä otsikko, mutta niin totta. :) 


Kävin eilen siellä sossussa ja paluumatkalla Saiturinpörssissä. Sain ostettua lankaa mm. sukkia varten.Ostin petroolin väristä, viinipunaista, valkoista ja harmaata. Mustaa ei ikävä kyllä ollut. Mistähän tekisin ne McGyver'in sukat? Veikkaan perusharmaata joillain raidoilla.


Samalla viritin syntymäpäiväsankarittarelle viemiset: keksipaketti, valkoisia lilja-tuoksutuikkuja, niille hopean värinen kippo sekä ruusukortti. Sankaritar (klikkaa ja muistele) tykkäsi, ja synttärit olivat TheBaarissa hänen näköisensä sopivalla porukalla.


Maa on valkoinen ensi kertaa tänä syksynä. Tällä kuvalla toivotin Tupon vanhimman likan tervetulleeksi takaisin Suomeen. Hän palaa huomenna "vaihdosta" Espanjasta. Siellä on yli 30 astetta lämmintä. Oih.


Minä laitoin pyykit koneeseen ja tulin tähän. Tuppo nukkuu. Tarkoitus on alkaa kutomaan niitä McGyver'in sukkia, laittaa pyykit kuivumaan ja herätellä sitten Tuppo. 

Ajattelin, että menisimme torstaiseen tapaan salaattipuffalle ja sen jälkeen viereiseen Lidl'iin. Tarvii ostaa jääkaappiin "kaikkea" huomenna saapuvaa Liskonaista ajatellen. Mielessä on jo tarkkaan mitä meillä tarjotaan. Illalla pesen lattiat ja järkkäilen paikkoja niin, että kehtaa avata oven huomenna Rakkaalle Ystävälle. :) 

LUPAAN kertoa tapaamisestamme kuvien kera!


Touhukasta torstaita teillekin!

7 kommenttia:

 1. Harmaat sukat ja vähän viininpunaista? Liskikselle halaus mun puolesta, pitäkäähän hauskaa! Ihanan raikas keli, melkein palelin...Mutta mieluummin tää kun vesisade. Oliko salaattibuffa millanen tällä kertaa?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaattipuffassa makaroni-tonnikalasalaattia, mandariinien tilalla vesimelonia. Nam. Sukissa harmaata valkoisilla raidoilla kunhan saan tehtyä. Aloittanut olen. Meillä on kylmä sisälläkin, yäh. Ja juuh, halaan Liskistä yöllä kun pääsen töistä ja Liskis on palannut risteilyltä. :)

   Poista
 2. Kyllä noista langoista yhdistelemällä saa oikein hyvännäköiset sukat. Huomasin muuten viikolla Tokmallilla käydessäni heijastinlankaa, aika paksua ja ainakin mainoksen mukaan toimii heijastimena. Oletko huomannut missään? Minusta aika kiva ominaisuus lankaan yhdistettynä.

  Terveiset täältäkin Liskikselle! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terveiset yöllä, Marjatta! :)
   Näin jossain, taisi olla Heijastin-ryhmä FB:ssa, sitä heijastinlankaa. Saa kuulemma Prismasta, mutta meillä ei ole ko. kauppaa lähellä. Olisi kiva kokeilla tehdä siitä jotain. Pitänee "reissata" joku päivähakemaan. Ja kuten yllä jo kerroin, niin McGyver'in sukista tulee harmaa-valkoiset.

   Poista
  2. Ha haa, nyt sen keksin. Me käydään ensi viikolla reissussa Lapissa Prismassa! O-hoi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!