keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hyvä, mutta väsynyt mieli!

Ystävää autetaan! Aina!


Juuri kun ajattelin, että saadaan olla kotona koko päivä, niin Tuppo muistutti, että meillä on muuttokeikka edessä. Ja eikun sinne. Mentiin paikalle ajoissa ja siirreltiin tavaroita. Muuttokohteena oli 'tuore' leski. Itse vainaja kulki mukana uurnassa. ITKU.

Meitä oli lesken lisäksi kuusi henkilöä kantamassa tavaroita ja seitsemäs tuli ruokkimaan meidät bataattimuusilla ja riistakäristyksellä. Aivan namia!!! Muutto sujui ripeästi, rempattu asunto oli mahtava ja kaikki meni hyvin. Pelkäsin lesken reaktiota palata 'vanhaan' asuntoon, mutta kaikki meni asiallisesti. Vainaja oli ajatuksissamme, tuhkana mukana, mutta ilman suurempia kyyneleitä. 

(Kuvia on, mutta en tohdi julkaista niitä. Ymmärrättehän?)

Tänään on vuorossa kynsihuolto, huomenna kampaaja (lahjakortilla) ja sitten pitäisi viedä Tupon vanhin likka syömään. Ja Tuppo vie tyttärensä leffaan. Minä EN mene mukaan sillä kyseessä on Nälkäpeli-leffa. Njääh.

Saanko 'pisteitä': vien Tupon likat heidän kerhohuoneeseen askartelemaan joulukortteja. Kerhohuone on varattu, tarvikkeet on jo pääosin, mutta haen niitä vielä lisää. :) 

Joulua odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Ihana ystävä olet, muuttoon on aina vaikeaa saada porukkaa, upeaa että lähditte ja autoitte.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 2. Tottakai saat pisteitä! On hienoa ja tärkeää, että sulla on tyttöihin hyvät ja mutkattomat välit. Ja askartelujen tuloksia ihaillaan sitten kohtapuolin täällä blogissakin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, Tupon tyttärien kanssa on helppo tulla toimeen. Adoptioäitini oli töissä ollessaan askertelunohjaaja - olen saanut vinkkejä ja virikkeitä askarteluun koko lapsuuteni. Eiköhän me saada ihan kivoja kortteja aikaiseksi. Yritän muistaa (heh) ottaa kuvia tänne laitettavaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!