keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi vaihtuu...

ISO KIITOS teille kaikille kuluneesta vuodesta!


Kaikenlaista on tapahtunut kuluneen vuoden aikana. Olisi mukavaa kerrata muutamia tapahtumia, mutta minun pitää päästää Tuppo tekemään töitä tähän koneelle. No, te, jotka olette kulkeneet mukana, tiedätte jo kaiken...

Meillä ei ole mitään kummallisempia suunnitelmia tällä päivälle. Kunhan juomme kahvit ja syömme aamupalaa, niin Tuppo alkaa siis tekemään töitä. Minä tiskaan ja alan sitten tekemään kylmäsavulohikeittoa lounaaksi. Minulla on tilattu kaulaliina kesken ja sen valmistumisella on hieman kiire.Illemmalla saunotaan ja syödään perinteisesti nakkeja sekä perunasalaattia. Ennen vuoden vaihtumista avataan Tallinnasta varta vasten tuotu skumppa ja sitten mennään katsomaan raketteja.


Oikein iloista vuodenvaihdetta ja 
kaikkea parasta alkavaan uuteen vuoteen 2015! :) 

Ensi vuonna tavataan taas!

7 kommenttia:

 1. Niinpä, mutta selvittiinhän me taas tästäkin vuodesta! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvittiin, onneksi! Ja kiitos, Marjatta, samoin sinulle!

   Poista
 2. Hyvää alkanutta uuttavuotta. Pienimuotoisesti se vaihtui vuosi myös itsellä. Kutsu oli lähteä käymään tuttava pariskunnalla, mutta jätimme väliin. Vuodenvaihtuminen heidän tapaansa on jo niin tuttua ja eikä sitä jaksa enään. Kotona saunottiin katsottiin televisiota (minä kutoen huovutettavia tumppuja tyttärelle) ja tehtiin raketeiden katselulenkki kymmenen maissa. Vuodenvaiteen raketit katsottiin koti ikkunan kehystäessä tapahtumaa. Cava aukaistiin, mutta taitaa olla vielä pullossa puolet jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle, Megi!
   Mekin oltiin vielä rauhallisemmin kuin suunniteltiin ja skumppa jäi avaamatta. Säilyyhän se, heh.

   Poista

Kiitos kommentistasi!