keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lounas Factory'ssa

Käytiin eilen keskustassa.


Tapasimme ensin Tupon äidin Forumissa ja sitten sinne saapui myös Tupon vanhin tytär. Tapaamisen pääsyy oli se, että Tupon äiti toi likalle tuunaamansa mekon vanhojen tansseja varten. Samalla menimme lounaalle likan valitsemaan paikkaan. ("mamma betalar") Aika hauskaa kokeilla uusia paikkoja!


Nyt paikka oli ravintola Factory Aleksanterinkadulla. Erikoisuutena sijainnissa oli se, että paikka oli viidennessä kerroksessa. Ei sinne vahingossa varmastikaan päätyisi. (Linkistä näkyy eilenen lounaslista!) Ravintola oli tupaten täynnä, mutta onnistuin varaamaan meille neljän hengen nurkkapöydän.


Minä hain ensin vain salaattia, muut ottivat lämpimät ruoat samalla. Lounaaseen kuului mehu ja kivennäisvesi automaatista, pöydässä oli vesipullot.


Riistajauhelihapihvit olivat muuttaneet muotoaan pulliksi. Ei se haitannut, mutta pullat oli melkoisen tiiviitä. 


Katsoin juuri listasta, mutta siinä ei mainita lautasen oikeassa reunassa olevaa melko tomaattista lihaa. Hyvää sekin oli. Jälkiruoaksi join kahvia ja maistoin banaani-rahka-ohukkaita. Sen verran oli täyttävää settiä, etten jaksanut enää syödä. Lounaan hinta oli siis á 9,70 euroa.

Tupon äiti lähti rautatieasemalle ja junalla kotiin. Likka lähti meidän kanssa vielä Kamppiin. Olimme ottaneet Tupon reppuun mukaan paistinpannun, jonka ostin puolisen vuotta sitten. (EDIT. Löysin kuvan ko. pannusta. Päiväys oli 14.6.2014.) Pannussa oli kahden vuoden takuu, ja nyt sisäpinta rikki kahvan kohdalta. Palautin pannun ja sain summaa vastaavan lahjakortin.


Menimme samalla katsomaan paistinpannujen tarjontaa ja huonosta kokemuksesta huolimatta päädyin ostamaan samanlaisen Jamie Oliver'in. Se kun oli tammikuun tarjouksessa. Nyt se maksoi 5,95 euroa enemmän eikä siihen tullut enää takuuta. Saas nähdä puolen vuoden päästä...

Likka lähti kotiin lukemaan kokeisiin ja me olimme vielä hetken keskustassa. Tulimme kaupan kautta kotiin ja minä aloin kutomaan. Samalla pesin pyykkikorin tyhjäksi, kolme koneellista. Sukat tulivat (vihdoinkin!) valmiiksi, mutta koska ne ovat vielä päättelemättä, niin niistä toisella kertaa.

Kivaa tammikuun viimeistä keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!