lauantai 31. tammikuuta 2015

Perjantai on jo lauantaiaamussa...

Kylläpä väsyttää...


...mutta silti 'rustaan' vähän, ihan pikkuisen, nopsaa.

Olin tänään (eli eilen perjantaina) yllättävän ahkera. Mietin aikani isälle syntymäpäivälahjaa. Sukkia en tohdi tehdä kun vein marraskuun alussa edelliset. Mitäs sitten? Aikani mietiskelin ja keksin: lapaset!


Aloitin ja sain ensimmäisen valmiiksi melkoisen nopeasti. Peukalot teen molempiin kerralla. Lanka on (Novitan Lehtoa) melkoisen paksua, joten ei noissa kauaa nokka tuhise. Tai siis tuhisee kun tuntuu, että joka puolella jylläävä flunssa tavoittelee minuakin. Ainakin viikon on kurkku kipeytynyt jossain kohtaa vuorokautta. Niisk.

Sitten tein neljä litraa kalakeittoa, söin, tiskasin ja kävimme saunassa. Puoli tuntia lepuutin silmiäni ennen kun oli pakko nousta, pukea, piirtää silmät ja lähteä TheBaariin.

Sain illalla yhdeltä asiakkaalta pehmolelun. Ja vain siksi, että se on ORANSSI. Söpöä. :) 


Nalle Puh on muisto Heidi-vainaalta. :'( 

Ilta oli aluksi kiireinen ja TheBaari täynnä. Yhtäkkiä porukka 'katosi' ja sen jälkeen oli liiankin rauhallista. Aika meni hitaasti, mutta meni kuitenkin. Ja ilman suurempia ongelmia.


Tuppo tuli vastaan. (Rakas!!!) Muistin ottaa mukaan myös tuon 'rehun'. Tunnistan punaisen tulilatvan, mutta MIKÄ tuo samassa purkissa oleva toinen on? Pitäisikö se erottaa eri purkkiin vai mitä? Minä noista mitään ymmärrä.

Tänään lauantaina pitää kutoa se toinen isän lapanen ja käydä kaupassa hakemassa salaattitarpeita. Illalla menemme katsomaan Tupon tyttärien esityksiä tanssigaalaan. 

Huomenna sunnuntaina on TheBaarissa ensin bingo ja sitten karaokea klo. 22. asti. Vietämme nyyttärihengessä "sulkijaisia" ennen putkiremonttia. Minä lupasin tehdä feta-vihersaalaatin. Ainakin niitä on tullut "treenattua". Tarjolle tulee toki muilta muutakin.

Kappas, Tuppo on jo peiton alla. Sinne siis minäkin! 


Hyvää yötä! ZZZzzzz.....


PS. Käykäähän osallistumassa arvontaan?! 


6 kommenttia:

 1. Eikö se valkoinen ole ihan samainen tulilatva, mutta vaan kerrottukukkainen versio. Lehdet ainakin näyttävät samanlaisilta. Se kukkii varmaan vielä pitkään kun on noin täynnä nuppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, eipä käynyt mielessäkään, että voisi olla samaa lajia. Tarvinnee tutkailla tarkemmin. Viihtyykö noi pitkään samassa purkissa ja suuttuuko ne jos ne erottaa erilleen? Nuppuja piisaa. :)

   Poista
 2. Kuvasta ei näe ruukun kokoa, mutta jos se ei nyt ihan minikokoa ole, antaisin olla niiden paikoillaan. Kun punainen lopettaa kukinnan, voi sen varovasti vetää pois ruukusta ellei halua jättää "viherkasviksi". Minun punainen, jouluna saamani tulilatva, kukki loppuun ja päätyi viime viikolla kompostoriin. En ole koskaan saanut niitä kukkimaan uudelleen, mutta ainahan voi yrittää jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, Marjatta! :)
   Seurailen tilannetta...

   Poista
 3. Molemmat ovat tulilatvoja. Valkoinen on vaan kukaltaan kerrattu -malli.
  Voi varovasti erottaa, ehkä niin että kastelet juuret - irtoavat näin toisitaan helpommalla eikä juuri mene niin paljo rikki.
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mä vaan!
   Kiitos infosta! Kokeilen piakkoin. Pitää muutenkin näemmä ostaa multaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi!