tiistai 10. maaliskuuta 2015

Negativiaa!

Ei otsikko ole oikea sana, mutta kuvaa hyvin eilistä!


Harvoin minä olen niin pahalla päällä, että kaikki kiristää. Jopa farkut. Eilen oli sellainen päivä!


Heräsin ihan hyvällä mielellä vaikka olin nukkunut vain alle neljä tuntia. Join kahvit ja odottelin Tupon heräämistä. Katselimme sitten yhdessä muutaman tallennetun ohjelman ja odottelin erään naisen yhteydenottoa. Meidän PITI tavata eilen. Kyse oli netin kautta kauppaamistani (käyttämättömistä) tennareista, joita olin vaihtamassa kahteen Juhla Mokkaan.


Aikanaan viesti tuli ja sovimme treffit aiemmin sopimaamme paikkaan. Tai niin minä luulin. Odottelin sovitun R-kioskin kulmalla sovittuun aikaan ja vielä puoli tuntia päälle. Turhaan. Kannoin tennarit takaisin kotiin.


Myöhemmin nainen viestitti, ettei (muka?) ollut saanut viestiäni ja ehdotti, että tapaamme tänään. Sovimme jo ajankin ennen kun häneltä tuli seuraava viesti, että tulikin este. Ehdotti huomista. No, katsellaan...


Pahaa mieltä aiheutti sekin, että siirsin sen tallinnalaisen tapaamista. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että hän on Suomessa pidempään ja tapaamme tänään illalla. Helpotti. Paitsi se, etten ole keksinyt missä me tapaisimme. Minulla kun ei ole ennen huomista euroakaan rahaa... (Ehkä lainaan Mammalta)


Illalla vielä hajosi toisista käyttökelpoisista farkuista nappi. Sellainen metallinappi, jota en osaa korjata. Sekin harmitti. No, poistan napin jämät ja ompelen tilalle tavallisen napin.


Hyvä ruoka - parempi mieli! 

Kuten kuvista näkyy, niin tein jauhelihapihvejä. Vissiin parhaat ikinä! Laitoin mukaan fetaa ja mustia oliiveja. Samalla tein peruna-bataatti-muhennosta ja siitäkin tuli taivaallisen hyvää! Tuppo kasasi annokset lautasille ja kruunasi ruokailun punaviinillä. Hyvän saunomisen päälle mieleni oli ihanasti rauhoitettu!


Onni on Tuppo
On ihanaa kun mies ei hermostu kiukuttelustani vaan yrittää lieventää oloani. Osaan kyllä sanoa, että "nyt suututtaa vaikka syytä ei juurikaan ole". Antaa olla ja puhista. Ohihan se olo kuitenkin menee.

Kevättä ja kesää odotellessa...Nyt olen juonut "aamu"kahvini. On aika pukea ja lähteä Mamman luo. Lupasin mennä vähän siivoilemaan kun sinne on tulossa huomenna vieraita virallisilta tahoilta. 

Kyllä tämä taas tästä!

4 kommenttia:

 1. Niin se vain on että joskus ei tunne itseään sosiaaliseksi ja toisinaan tulee sitten niitä päiviä että kaikki ottaa päähän. Niinä päivinä sitten täytyy vain koettaa järjestää mikäli mahdollista asiat sille mallille ettei turhanpäiten toisten päivää pilaa.
  Harmillista tuollainen ohareitten teko. Ja kokemukseni mukaan vielä harmillisempaa on jos joku soittelee vähän väliä siirtäen sovittua tapaamista puoli tuntia tai tunnin kerrallaan, onneksi nyt sinulla ei käynyt niin. Harmillista että jouduit toisen tapaamisesi kuitenkin tälläisen ohittajan takia siirtämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa! Onneksi Tuppo ymmärtää vaikeaa luonnettani! Itse olen itseni pahin vihollinen?! Hmmh. Ja hei, se tallinnalainen ei enää ottanut yhteyttä...
   Edessä on uusi päivä - katsotaanpa vaihtaako ne tennarit omistajaa...

   Poista
 2. Voi että on hyvännäköistä kunnon kotiruokaa! Kyllä maistuisi minullekin! MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MK! :) Hyvää noi olikin! Kokkaisin sullekin jos olisit lähempänä. Voi kun ne "kokoontumisajot" toteutuisi uudestaan vaikka ensi kesänä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!