maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikonlopun jälkeen...

Viikko alussa taas...


Kävin perjantaina siellä bingossa.


Pelikone oli erilainen, mutta systeemi sama kuin TheBaarissa. 


Voitin pari kertaa pari euroa. Bingon vetäjä oli niin hutikassa, että jätimme parin kaverin kanssa pelaamisen kahteen kierrokseen. Jospa homma toimii paremmin joku toinen kerta...


Lähikaupassa oli tarjouksessa avokadoja. Tykästyin syömään niitä tuorejuuston kera. Jopa niin paljon, että ostin lisää. Yksi päivässä menee mukavasti välipalana.


Olen laiskotellut liian pitkään (?) käsitöiden kanssa ja potenut siitä huonoa omatuntoa.


Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja pistin puikot viuhumaan. Samalla katselin ja kuuntelin tallennettuja ohjelmia. Niin The Voice of Finland'ia, Tähdet, tähdet kuin Loirinuotiollakin. Niitä ohjelmia riittää tallennettuna edelleen. Ja lankoja...


Kansainvälisen naistenpäivän "kunniaksi" keitin kattilallisen kalakeittoa (hyvää!), pyykkäsin ja tiskasin. Ahkeroin siis, heh heh. Tarkoitus oli saunoa päivän päätteksi, mutta siirsimme sen tälle päivälle.


Vanha tallinnalainen ystävättäreni vuosien takaa on tänään kaupungissa. Hän laittoi eilen viestin, että olisi mukava tavata. No, niin olisi, mutta kun en oikein tunne oloani ja mieltäni tänään sosiaaliseksi. Olisi varmaan aihetta skarpata kuitenkin sillä olemme tavanneet vain kaksi kertaa yli kymmenen vuoden aikana. Nekin kerrat Tallinnassa pikaiseen kun ystävätär on ollut silloin töissä. Hmmm, katsellaan.

Uusi viikko - uudet kujeet?

6 kommenttia:

  1. Bingon vetäjä huppelispäissään?? Höh! Eikö se ollut niinkuin töissä? Ja hei, hinaappas nyt vaan itsesi sitä ystävätärtä tapaamaan. Kivalta se kuitenkin tuntuu, ihan varmasti!

    VastaaPoista
  2. Olihan se vetäjä töissä ja varmasti kuuli asiasta omistajalta jälkeenpäin! Omistaja meinaan kysyi myöhemmin minultakin bingon sujumisesta kun tietää, että olen itsekin tehnyt samaa hommaa.
    Tapaaminen siirrettiin huomiselle...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!