sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Muutosvastainen Stansta

Minä olen muutosvastainen!


Ja se harmittaa hitosti! 

Tuppo sai uuden työläppärin. Pelastin vanhalta koneelta julmetun kasan valokuvia (kaikki) vuosien varrelta muistitikulle (onneksi!). Nyt kun vihdoinkin ajattelin kertoa Tallinnan reissusta sun muusta, niin niiden kuvien siirtäminen takaisin uudelle koneelle on 'sanonko-mistä'. Ja muokkaaminen (koon pienentäminen ja rajaaminen) ei vaan (vielä?) onnistu.


ÄRSYTTÄÄ!!!

No, osatekijänä lienee se, että heräsin tiistaina totaaliseen flunssaan. Kurkku ja korvat kipeänä. Pää, nenä ja keuhkot täynnä limaa. Yskin ja oksensin. Kuumettakin oli. Olo on ollut kipeä, voimaton ja kamala! Eilen sain vihdoin raahauduttua lääkäriin. Ei onneksi kummempaa kuin keuhkoputkentulehdus.


"Sain" antibioottikuurin, Ventolinea (x3) sekä antihistamiinia. Kaikki haettu ja kotona. Jospa olo parantuisi ja mieli sekä fiilis sen myötä...

Toivotaan niin!?


PS. Palaan sitten kun kärsivällisyys riittää opettelemaan uutta, lupaan. Kun meinaan olisi niin paljon kaikenlaista kirjoiteltavaa....

4 kommenttia:

 1. Paranemisia!
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helkku! :)
   Aloitan tänään tuon kymmenen päivän antibioottikuurin. Jospa se siitä..?!

   Poista
 2. Minulla ehti käydä jo mielessä, että olet jäänytkin kesäksi Tallinnaan, mutta flunssahan se olikin. Kovasti sitä tuntuu edelleenkin olevan liikkeellä. No, tuo lääkevalikoima sen varmasti taltuttaa. Ja niin, uusien asioiden oppiminen taitaa aina vaatia ihan oman mielentilansa. Kyllä se sulle ilmestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjatta! :)
   En sentään jäänyt Tallinnaan vaikka me mennäänkin sinne TAAS puolentoista viikon päästä KÄYMÄÄN.
   Olo on ollut kamala! Hengästyttää vaikka ei liikkuisi ollenkaan. Jospa toi antibiootti purisi pian kun aloitan sen tänään.
   Tuppo menee tänään toimistolle ja ajattelin silloin rauhassa opetella hääräämään tämän koneen kanssa. Opinhan minä muokkaamaan aikoinaan omalla Vistallakin, niin miksi en muka tällä? Pah.

   Poista

Kiitos kommentistasi!