tiistai 19. toukokuuta 2015

"Otsikko", heh.

Pitikö tänään sataa?


Nyt ainakin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja ilma tuntuu parvekkeelta käsin lämpimämmältä kuin aiemmin tänä keväänä. Ihanaa!

Käytiin jo Ystävämme J:n kanssa istuskelemassa lempparipuiston kalliolla hetki. Ensimmäinen retki, heh. Ei siis tänään vaan sunnuntaina. Hyvin tarkeni mitä nyt tuuli oli paikoin viileää.

Eilen tuli virkattua ja kudottua, mutta niistä tarkemmin kunhan ovat valmiit...

Tuppo lähti aamulla koko päiväksi palaveriin. Minullakin on ohjelmaa kun lähden Mammalle avuksi käymään hänelle apteekissa. Samalla pääsen tutkimaan Mamman nappirasiaa (ei liity apteekkiin, hih) sillä ne eiliset tekeleet kaipaavat nappeja. Onneksi älysin kysyä, niin ei tarvitse lähteä kaupasta ostamaan. Kierrätystä!

Lähipuistossa kukkii. Siinä vaiheessa kun keskellä nököttävä koristekirsikkapuu kukkii, niin luulisi jo tarkenevan mennä piknikille bikineissä. Niin toivon! Jonain vuonna siellä oltiinkin jo tähän aikaan. Ainakin maanantaina 26.05. olen jo kahlaillut bikineissä altaassa, jossa ei nyt vielä ole vettä... (en jostain syystä saa vaihdettua linkin kohdalle väriä, murr!) 

HUI HUMPATTI!!! Kävin juuri parvekkeella tupakalla ja kun tulin sisälle, niin melkein törmäsin Tuppoon. Palaveri oli loppunut aikaisemmin ja mies oli (mielestäni) äänettömästi tullut sisälle. Että MINÄ SÄIKÄHDIN!!!

Päätin vielä nopeasti hyödyntää jäljelle jääneen peuna-bataattimuusin ennen kun se on hyödytön.

Lisäsin muusin loppuun tilkan maitoa, yhden kananmunan, suolaa ja reilut kaksi desiä vehnäjauhoja. Nostelin taikinaa lusikalla pellille.

Ripottelin päälle jauhoja, taputtelin litteiksi ja pistelin haarukalla.

Paistoin 220 asteessa kunnes pinta kelpasi. Mausta en vielä tiedä - kuumia kun ovat. Vien Mammalle mennessäni pari. Hän kyllä kommentoi... :) 


Nyt vaatteet päälle ja kohti Mamman kotia, ja sieltä sitä apteekkia.

Lämmintä ja aurinkoista päivää juuri Sinullekin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!