perjantai 22. toukokuuta 2015

Yllätyksiä, ja lisää mukinlämmittimiä

Elämä on yllätyksiä täynnä...


Kirjauduin ensimmäistä kertaa koskaan väestörekisterikeskuksen sivuille ja menin tarkistamaan siellä omat tietoni. Yllätyin, että olen muuttanut Helsinkiin heinäkuussa 1987. Luulin, että elokuussa. Ei sillä niin väliä.

Huomattavasti suurempi yllätys oli sieltä selviävä tieto, että minut on adoptoitu joulukuussa 1969 eikä -68, kuten olen yli neljäkymmentä vuotta luullut. Ymmärrän kyllä missä "virhe" on tapahtunut; olinhan ko. jouluna 2-vuotias niin kuin minulle on kerrottu. Kuvittelin, että helmikuun lapsena olisin ollut vajaat kaksi, olinkin vajaan kolmen ikäinen.

 Ystävätär "tilasi" frendilleen mukinlämmittimen Harley Davidson-väreillä. 

Ja HannaHoo'lle tein parin edelliselle pinkin sävyiselle.

Meillä on jotain hyttysiä!?! Olen kahden yön aikana 'kerännyt' seitsemän viheliästä paukamaa. Tuppo on säästynyt moisilta nukkumalla peiton alla. Kutittaa ja ärsyttää! Hyttysiä ne ovat sillä kuulin ininän. Hemmetti.

Odottelen parhaillaan hiusten kuivimista suihkun jäljiltä. Sitten puen ja lähden TheBaariin katsomaan tilannetta ensimmäistä kertaa putkirempntin jälkeen. Omistaja saapuu myös paikalle. Sen jo tiedän, ettei tiskikone mahdu enää entiseen paikkaansa. Huono juttu. Ja sen, että sitä remonttipölyä siellä riittää ja riittää...

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Harley Davidson lämmittimistä tuli mieleeni jääkiekkojoukkueen värit ennenkuin luin tekstin. Pinkki "partainen" kupinlämmitin näyttää hauskalle, mahtaneeko kutittaa juodessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi vinkistä! Pitänee tehdä parille "fanaatikkofrendille" lämmittimet jääkiekkojoukkueen väreissä? Veikkaan myös, että ne 'hapsut' saattaa kutittaa... Se kolmas HannaHoo'lle valmistui eilen puistossa ja on viimeistelyä (nappi + renksu) vaille valmis...

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!