sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Heinäkuun eka viikonloppu

Nyt kyllä tarkenee.

Viikonlopun karaoket ovat ohi ja tänään menen vielä vetämään bingon. Saas nähdä malttaako pelaajat tulla sisälle täyttämään pelilappuja. Monet lienevät mökeillään tai muuten vain ulkosalla nauttimassa auringosta.

TheBaarissa oli KUUMA! Porukkaa oli molempina iltoina paikka täynnä. Viimeisintä tuolia myöten ja ylikin. Keksin sentään eilen noutaa takahuoneesta pöytätuulettimen, jonka viritin itselleni. Mutta sekin on kaks'piippuinen juttu: ilman sitä on ahdistavan kuuma ja tuulettimen päällä ollessa meinaa tulla niska kipeäksi. Asensin sen puhaltamaan itsestäni ohi ja pidin päällä vain välillä.

Yllätyksenä kävi eräs blogien kautta tuttu nainen morjenstamassa. Olipas kiva nähdä vaikka kiirehän minulla koko ajan oli.

Joidenkin nuorten röyhkeys harmittaa! Lopetin viime yönä karaoken yhdeltä niin kuin aina. Minulla on tapana ottaa sen jälkeen tuoppi tai pari. Niin nytkin. Hain sen juoman ja menin yksin istumaan. (Leveällä) ikkunalaudalla istui ryhmä nuoria, osa tuoleilla. En voinut olla kuulematta tuttua ääntä "tsih-poks-naks". Nousin ja menin kyseisen neidin viereen katsomaan kun hän kaatoi avaamastaan tölkistä olutta tuoppiin. Luuli, ettei kukaan kuule tai näe, mutta ojensi sen tölkin ja tuopin minulle mukisematta poistettavksi. Monessa paikassa teolla olisi joutunut ulos tai jopa saanut porttikiellon.

Perjantai-illan jäljiltä oli siivooja löytänyt peräti KOLMEN LITRAN viinipönikän tyhjänä TheBaarista. On tuo uskomatonta röyhkeyttä, mielestäni.

Tupolla on huomenna menoa tyttärensä kanssa. (On parhaillaan tapaamassa kahta kolmesta keskustassa) Ajattelin silloin tarttua härkää sarvista ja alkaa vihdoinkin raivaamaan parveketta. Siellä on vaikka mitä. On laukkuja, joissa on lankoja ja vaatteita. Vaatteita on myös parissa jätesäkissä. Kenkiä on vanha matkalaukullinen täynnä. Heidi-vainaan tavaroitakin on vielä ja paljon paljon muuta. Osan tavaroista voi pakata saunaan, jota ei kesällä halua lämmittää muutenkin kuumassa asunnossa. Paljon on pois heitettävää ja loput voi järjestellä 'fiksusti'. Lattia ja parvekelasit pitää pestä...

Hommaa riittää varmasti moneksi tunniksi. Haluaisin hankkia partsille kunnon tuolit ja pöydän (sitten kun sinne mahtuu) sekä jonkun maton. Tarvinnee kiertää niiden perässä kirppiksillä. Saatan kuvata ennen-/jälkeen-kuvat jos tohdin...

Vielä olisi yli kaksi tuntia ennen kun pitää alkaa valmistautumaan bingon vetämiseen. Kävisinkö yhden jätesäkillisen läpi, menisinkö suihkuun vai jatkaisinko aloittamani sukan kutomista? Kas siinäpä pulma, heh.

Taidankin napata langat sekä puikot mukaan ja mennä varjoiselle parvekkeelle kutomaan.

Lämmintä sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Kuinkahan moni siellä täyden baarin tungoksessa vetelee omia juomiaan!? Voipi olla, että aika monikin.
  Minä en sinuna roudaisi parvekkeen tavaroita mihinkään. Kävisin läpi ne tiukalla sensuurilla, pistäisin kiertoon tarpeettomat ja järjestäisin loput uudestaan parvekkeelle, siis jos mitään jää. Muuten voi käydä niin, että joudut syyskuussa aloittamaan saunan raivauksen ja siirtämään ne takaisin parvekkeelle. Eipä silti, eihän sitten ainakaan tekeminen loppuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, veikkaan, et aika monella on kassissa muutakin kuin lompakko. Ikävä kyllä!
   Siivouspäivä siirtynee kun tuli menoa tälle päivälle. Olet oikeassa, et 'tiukalla sensuurilla' pitää sit toimia. Mitä sitä säästelemään mitään mitä ei kuitenkaan koskaan käytä/tarvitse... Kertoilen täällä kunhan homma etenee!?

   Poista
 2. Törkeätä tuo omien juomien tuonti! Miksi ihmeessä niitä pitää tulla baariin juomaan?
  Ehdottomasti kaipaamme ennen ja jälkeen kuvia, sellaiset ovat kivoja ja kun vielä lookin luoja on tyytyväinen tulokseen. :)
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mä vaan!
   Olen täysin samaa mieltä omista juomista. Ymmärrän tavallaan, että osa "puistojuomista" saattaa jäädä juomatta, mutta ei niiden kuuluisi ravintolan laseihin siirtyä eikä pois laukuista/repuista muutenkaan.
   Parvekkeen raivaaminen on vain siirtynyt ja siirtynyt. Nyt sataa ja voisi olla hyvä hetki alkaa käymään edes vaatteita läpi... (Eiköhän niitä kuvia sitten tule...)

   Poista
 3. Ai niin, lisättäköön, että sain illalla tehtyä ensimmäisen (kuvassa olevan) sukan valmiiksi! On vaan niin hiostavaa kutoa näillä säillä...

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!