lauantai 22. elokuuta 2015

Sandaalit

Kannattiko?


Olen joskus lukenut jostain, että suomalaiset eivät enää käyttäisi kenkiään suutarilla muuten kuin korkolappuja laitattamassa. Että enemmän kannattaisi kyseistä palvelua käyttää. Heittää harvemmin kenkiä roskiin pienten vikojen vuoksi. MUTTA koskeeko tuo kaikkia kenkiä vai vain kalliita?

Ostin nuo valkoiset sandaalit muutamalla eurolla ystävättäreltä joskus. Ehkä keväällä vai viime kesänä, en muista. Nyt kun aloin miettimään mitä kenkiä otan reissuun mukaan varvastossujen lisäksi, niin päädyin ballerinojen lisäksi noihin. Eivät hankaa mistään ja ovat hyvät kävellä haasteellisemmillakin kaduilla.

Kuten kuvasta näkyy - ne olivat menneet rikki. Vein ne suutariin liimattavaksi ja maksoin siitä kahdeksan euroa. No, toivottavasti liimaus pitää reissun ajan!

Samalla reissulla ostin fb:n kierrätyssivun kautta sovittamatta kolmet kengät: kahdet sandaalit ja yhdet ballerinat. 

Ei mahdu. (38)

Ei mahdu. (38)

Halvalla, mutta silti. Vain toiset remmisandaaleista olivat sopivat. Tyhmä minä!

EDIT. Sain myytyä eteenpäin nuo kahdet liian pienet kengät! Jee!

Noilla valkoisilla siis mennään!

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että sait ne kaupaksi. Minä en arvaisi ostaa kenkiä sovittamatta. Koko ei läheskään aina kerro kaikkea kun malleja ja valmistajia on niin paljon. Milloinkas te nyt olette lähdössä matkalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjatta!
   Mä ostan liiankin usein kenkiä sovittamatta sillä ostan niitä kierrätettynä. Jotkut sopii, toiset ei. Mutta tosiaan, onneksi noille löytyi uusi omistaja. Hän on tuttavani, jonka tapaamisesta on vierähtänyt sen verran aikaa, että hän on kerennyt vuosien aikana mennä naimisiin ja tehdä kaksi poikaa. Noiden kenkien luovuttaminen antaa 'hyvän syyn' tavata. Reissun jälkeen...
   Tuppo on pyytänyt, etten kertoisi tarkkaa päivää reissuun lähtemiselle, mutta ei siihen lähtöön enää montaa yötä ole... Ihanaa!!!

   Poista
 2. Aikamoista riskiä ostaa kenkiä sovittamatta, ainakin jos niillä on tarkoitus kävellä. "Istumakengiksi" käy huonommatkin.

  Mulla kävi niin kurjasti, että jalan koko kasvoi raskauden aikana ja valtaosa kengistä jäi liian pieneksi. Harmittaa vietävästi. Joukossa jokuset kengät joita en ole käyttänyt kertaakaan. =( Ne on just kokoa 38 ja nykyään tarvin 39.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, Annika, riskiä ostaa sovittamatta kenkiä. Mutta samalla ajattelen niin, että jos superhalvat kengät ei sovi, niin monesti ne saa eteen päin ja samalla saa rahat takaisin. Ilman mitään postitus- tai toimituskuluja.
   Nyt pitää kyllä hillitä kenkien hankkimista! En millään "ehdi" käyttää kaikkia...
   Mullakin on ennen ollut kaikki kengät 38, mutta nyt mieluummin 39. Tosin poikkeuksiakin on joskus...

   Poista

Kiitos kommentistasi!