lauantai 26. joulukuuta 2015

Tapaninpäivänä 2015

Tuulee, ja tänään satoi lunta!


Lähikauppa oli tänään auki 12-16 ja houkuttelin Tupon sinne mukaan. Oikeastaan mehu oli ainoa syy mennä kauppaan. Siellä oli poikkeuksellisen paljon jo alennettuja tuotteita lisäalennuksessa. Kuusikymmentä prosenttia hinnasta pois on aika paljon. Ostimme "halpuutettuja" tuotteita vain kaksi leipää, jotka menivät suoraan pakkaseen.

Meillä syötiin tänään laatikoiden loppujen ja salaattien lisäksi sian ribbs'ejä.

Samaa sikaa eri muodossa, heh. Tuli ihan hyvää, mutta onhan noissa aika niukasti varsinaista syötävää.

Sain eilen kudottua ensimmäisen Jokerit-sukan valmiiksi. Olisipa ihanaa jos sukkia tarvitsisi tehdä vain yksi, mutta eikun se tarvitsee aina parin. Hassua sinänsä, että noiden sukkien saaja on värisokea (nainen), mutta hän sanoi jo etukäteen luottavansa minuun värien suhteen. Taisin jo kertoa, että oikean värisen keltaisen langan metsästys oli haastavaa. Onneksi löysin mutkien kautta sillä eihän Jokerit-sukissa voi olla sinapinkeltaista!?

Suomen nuoret päihittivät MM-kisojen avauspäivänä Valko-Venäjän 6-0 ja se on loistava aloitus kisoille Suomen kantilta. Minä tosin nukuin suurimman ajan. Ennen matsia tuli katsottua tilaisuus, jossa Koivu, Peltonen ja Lehtinen saivat paitansa jäädytettyä Hartwall-areenan kattoon juhlallisin menoin.

Saatiin sittenkin valkoinen joulu vaikka tosin vasta tänään Tapaninpäivänä. Jospa sitä lämmittäisi iltasaunan ja kuluttaisi loppuillan kutomalla sitä sukkaa sekä mussuttamalla tryffeleitä.

Joulu 2015 alkaa olla ohi...

2 kommenttia:

 1. Tasaisen näköistä kirjoneuletta saat aikaiseksi. Itse vältän toisen sukan syhdrooman neulomalla yleensä kahta sukkaa yhtä aikaa. Nykyisin minulla on kahdet puikot yleisimmin käyttämiäni puikkokokoja, mutta aikaisemmin vaihdoin aina "lepovuoroon" jäävään sukkaan rinnakkaiskoon puikot. Eli neuloin aina sukkia osio kerrallaan vuoron perään.
  Päiväkävelyllä poikkesimme kaupassa vaikka mitään ei välttämättä olisi tarvinnut. Hyvin näytti lähikaupasta huvenneen joululaatikot enkä löytänyt tyttärelle lisää perunalaatikkoa. Muutoin koetin olla vilkuilematta tarkemmin vaikka yleensä tutkinkin kaikki alelaput tarkkaan. Jääkaappi ja pakastin ovat aivan liian täynnä.
  Mukava saada pakkasta, mutta lunta täällä pirkanmaalla ei vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi!
   Olen myös alkanut tekemään aika usein yhtä aikaa molemmat varret, kantapäät jne. ja niin aioin nytkin tehdä. Enpä vaan tehnyt ja nyt harmittaa. Toka sukka on just nyt tekstikohdassa, ääh. Mutta pakkohan se on tehdä. Teen näemmä tänään...
   Täällä on kolme astetta pakkasta ja lumi vielä maassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!