perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kohti viikonloppua

Tänään oli "se päivä"...


Muistin siis varata ajan Pelastusarmeijaan ruoka-avustusta varten ja olin oikeaan (annettuun) aikaan paikalla. Tällä kertaa olin varustautunut urheilukassilla, jossa on pyörät alla ja vetomahdollisuus. Ymmärrän toki, että valikoima vaihtelee, mutta edelliskertaan verrattuna apu oli huomattavasti laihempi. Ja ymmärrän myös sen, ettei yksikään saatu tuote maksanut minulle mitään. Ja tiedostan sen, että kun päiväykset ovat joko eilen tai tänään, niin olisi vaikea hyödyntää kaikki saamansa JOS tuotteita tulisi paljon. Viimeksi oli tuo ongelma.

Eniten kai harmittaa ns. proteiinin vähyys. Olin etukäteen harmitellut pakastimesta puuttuvaa tilaa *), mutta ei huolta - sinne meni vain pullapitko ja paketti kyljyksiä. No, aina ei voi voittaa ja pienikin apu ON APU. Se vaan harmistuttaa kun saan ajan vain joka toinen kuukausi... Helminä kuitenkin mainittakoon mämmirasia, kaksi pientä purkkia pashaa, Tupolle rasiallinen sushia ja pieni paketti savustettua fetaa. Leipää, donitseja, pasteijoita. Vähän hedelmiä, iso rasiallinen tomaatteja, purjosipuli ja iso paprika. Kyllä niistä jo jotain hetkeksi keksii!

*) Kerroinko, että lähellä oleva leipomo-kahvila lopetti ja sain sieltä kasan leipomotuotteita ilmaiseksi pakkaseen? Siksi pakastin oli jo pullollaan.

Sain prässättyä pinkku-sukat. Ehkä noista näkee nyt paremmin kuvion? Saajan äiti on parhaillaan matkalla parin vuorokauden "tyttöjen retroristeilylle" ja palaa sunnuntaiaamuna. Jos saan herättyä ajoissa, niin menen vastaan toimittamaan sukat. Säästyisin postittamiselta.

Tässä on nyt ne Ystävättären ja miehensä tölkkilapaset pareineen. Laitoin jo kuvat heillekin, ja toimitan perille kunhan pariskunta tulee seuraavan kerran käymään Helsingissä.

(Mamman hedelmätarjotin minun asettelemana)

Lupauduin menemään tänään tuuraamaan karaoken TheBaariin. Kiinnostaa kuin kilo pas..! Laitteet ovat reistailleet jo pitkän aikaa. Nykyinen "vakkarivetäjä" kertoi, että huolto oli luvattu ennen tätä päivää, mutta minä en usko. En ennen kun näen/kuulen/koen. Mutta tarvitsen ne kympit, jotka siitä saan. Ja kai nyt yksi ilta menee muistista vaikka päällä seisten? Huooh.

Taitaa kaatua se haave mennä ensi viikolla päiväristeilylle. Matkavaluuttaongelma. Hö. Mutta Poika on menossa Rovaniemelle tapaamaan vanhempiani ja se on LOISTAVA juttu!!!

"Neulo taas niin saat oluen"

Loppukevennyksenä tuo FB:sta bongattu hauska & osuva palindromi. :)

Kivaa keväistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!