maanantai 28. maaliskuuta 2016

Onko munat munittu?

Toinen pääsiäispäivä avautuu minulle ensimmäisenä vapaapäivänä, jeah.


On niin ristiriitainen mieliala näin aamusta, mutta en avaudu siitä enempää. Sain huonoja uutisia, ja vielä huonompia. Kolme iltaa 'tappelin' karaokessa vajaasti toimivilla laitteilla sekä vielä eilen bingon vetäminen päälle. Done.

Myönnän kyllä, että hommat hoituivat helpommin ja paremmalla fiiliksellä kuin kuvittelin. Olen ylpeä itsestäni, että jaksoin hymyillä asiakkaille alusta loppuun neljä päivää! Toiset tekevät sitä koko ajan. *hatunnosto heille*

Muistutettakoon, että minulta ei missään vaiheessa kysytty sopiiko minun tuurata koko pääsiäinen tai ei. Tein silti. ISO KIITOS Tupolle, joka oli tehnyt ruoan valmiiksi niin torstaiyönä kuin lauantaiyönäkin! PUS-PUS! <3

Facebook on jännä juttu. Lappilaisen huippukokki Tapio Soinnun menehtymisestä oli uutisoitu mm. "Entisten nuorten Rovaniemi"-palstalla ja kun kommentoin sinne, niin ystävä lapsuudestani otti privaatisti yhteyttä. Me molemmat asuimme aikoinaan (1.-2. -luokkalaisina) samassa talossa Tapsan kanssa. Saamassani ylläolevassa kuvassa olemme kuvan lähettäjän kanssa lähdössä partioleirille. Minä olen oikeanpuoleinen punatakki. Totinen kuin mikä.

Yllä on pääsiäisen 'noitasaalis' miinus yksi syöty suklaamuna.

Laitan itselleni muistiksi tähän kuvan maaliskuun 2016 kynsistä. Ihan ok, mutta ei missään nimessä kauneimmasta päästä. Seuraavaksi kesäisempi väri.

Kun en kerran nuku, niin menen kai kutomaan sukkaa. Sain eilen taas uuden 'tilauksen' (villasukat koko 42-43) ja ne teen mielelläni kun tiedän, että mies maksaa. Olen tehnyt miehelle jo pipon aiemmin. Hmm, oma moka, mutta nyt on mennyt liian monta tekelettä ihan liian halvalla. Se syö innostusta. Hölmö minä.


"htäkkiä"? Tuntuu, että olen viime aikoina törmännyt taas enemmän kirjoitusvirheisiin, joten anteeksi annettakoon ne minullekin? Hmm.

Mites teidän pääsiäisen aika on mennyt?

3 kommenttia:

 1. Pitävätkö ne sinua niin itsestäänselvänä tuuraajana, että ei sen takia tarvitse kysellä? Minusta kyllä pitäisi aina kysyä ja varsinkin tällaisten pitkien pyhien aikana.
  Minä en myöskään käsitä kirjoitusvirheitä painetussa tekstissä, koska oikoluku on kaikissa ohjelmissa.
  Toivottavasti ristiriidat alkavat mielessäsi oikenemaan. Ihania nuo lapsuudenkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta tuntuu, että pitävät itsestäänselvyytenä. Pahus. Olen samaa mieltä, että pitäisi edes kysyä ajoissa.
   Olen suunnitellut saunaan menoa jo pari päivää. Nyt menen. Jospa se toisi hyvän olon ja mielen hetkeksi...

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!