torstai 10. maaliskuuta 2016

PikkuApulainen

Mamma laittoi viestin eilen.


Kertoi, että tuntee olonsa kipeäksi, mutta hänellä ei ole kuumemittaria. Puin vaatteet päälle ja lähdin mittari povarissa hänen luokseen. Selvisi, että hänellä oli kuumetta 39,2 astetta!

Otin vara-avaimet haltuuni ja kipitin kauppaan ostamaan Jaffaa. Istuin seurana pari tuntia ja lupasin palata tänään. Muistissa on vielä edellinen kuumetila kun hän kaatui ja jouduimme Tupon (ja Mamman) kanssa odottamaan ambulanssia KOLME TUNTIA. Nyt vaadin, että nainen pysyy mahdollisimman paljon paikallaan ja liikkuessaan pitää koko ajan kännykän taskussakaan. Ja sanoin, että saa/PITÄÄ soittaa mihin aikaan vaan jos tulee jotain.

Nyt pitää pukea ja lähteä Mamman luo. Onneksi hän asuu lähellä! Tänään (klo.13.-16.) tulee viikottainen ruokalähetys kaupasta ja menen postaamaan lähettiä, jotta naisen ei tarvitse nousta hoippumaan heikentyneen tasapainonsa kanssa. Samalla järjestelen ruoat kasseista kaappeihin. Otan kutimen mukaan ja pidän naiselle seuraa.

EDIT. Mamma soitti juuri ja kertoi upeita uutisia: tänään ei ollut enää kuumetta ollenkaan! Lupasin silti mennä vastaanottamaan ne ruoat ja laittamaan ne kaappeihin. "No, jos sä viitsit?". Tottakai.

Pikaista paranemista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!