perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aprillipäivää!

Meillä ei pilailla.


Onneksi olemme jo vuosia sitten tehneet sopimuksen Tupon kanssa, että meillä ei pilailla aprillipäivänä. Se sopimus pitää.

Tuppo lähti keskustaan syömään äitinsä sekä tyttäriensä kera. Minä jätin tällä kertaa väliin. Laitoin juuri pyykit koneeseen ja kohta napsautan saunan päälle.

Kävin maanantaina ystävättären luona ja ostin häneltä käyttämättömät housut edullisesti. Vähän nuo ovat liian isot, mutta menevät ns. varahousuina. Samalla ostin sängynaluslaatikon.

Samalla sain "kaupan päälle" ilmaiseksi polkupyöräkypärän. Olen jo pari kesää suunnitellut hakevani fillarini omasta kotoa ja kunnostavani sen. Nyt on hyvä syy tehdä se.

Nyt ON kevät sillä tuntuu, että on aika vaihtaa toppatakki kevättakkiin. Aurinko paistaa ja läheisen kentän jää on sulanut melkein kokonaan pois.

Käveltiin Tupon kanssa pidemmälle Arabian tehtaanmyymälään ja ostarin kautta takaisin.

Tehtaanmyymälästä ei löytynyt mitään mieluista.

Viisi kappaletta kymmenen euroa, muuten kaksi euroa kappale? 

Tokmannilta löytyi ekstrana kolme kerää Isoveli-lankaa á kaksi euroa, kun ne normaalisti maksaa yli neljä. Sammaleen vihreää.

Tein tilatut sukat. Kokonaispituus varpaista varteen oli 71 cm. Kuinka ollakaan: ystävätär tuli yökylään ja osti ne sukat! Pitää tehdä uudet samanlaiset. (Tuppo tuo lisää sinistä lankaa keskustasta!)

Sain eilen hoidettua virastoasian. Heidän moka ja myönsivät sen kun maaliskuu jäi välistä.

Lienee aika napsauttaa se sauna päälle. Illalla pitää mennä lunastamaan Tallinnasta tuotu tupakkakartonki ja samalla maksan ostamani TV:n. Meille tulee ENSIMMÄINEN litteä telkkari, jee. Kunhan vain haemme sen naapuritalosta ensi viikolla.

Huomenna saatan joutua siedätyshoidattamaan itseäni täällä.
(Huom. kirjoitusvirhe: "nayttely")


Aurinkoista alkanutta huhtikuuta! Ja kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!