sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ei kahta ilman kolmatta?

Vanha sanonta piti taas paikkansa, paska.


Tarkoitan sairastumisia. Rehellisesti sanottuna odotin uutta tietoa jo kyynisesti peläten ja arvaamatta mistä suunnasta se tulee. Ensin tuli sen Ystävättären diagnoosi ja sitten isä joutui sairaalaan. Isä muuten on siirretty keskussairaalasta terveysaseman vuodeosastolle jatkohoitoon. Ihanaa kun pääsi kahden hengen huoneeseen ja 'vieruskaverikin' on samanhenkinen mies. Hoitojakso tosin kestänee odotettua pidempään, mutta hyvä, että hoitavat kunnolla.

Toissapäivänä tuli viesti facebook'in inbox'iin: ex-vuokralainen, joka on ollut Thaimaassa joulukuusta asti ja jonka piti kotiutua tämän kuun lopulla, on joutunut siellä sairaalaan. Jalassa on streptokokki ja verenmyrkytys. Nyt kyllä sanon, että perkele!!!

Onneksi on olemassa maailmanlaajuinen facebook ja onneksi olen ex-vuokralaisen matkakumppanin kanssa 'kavereina', niin hän sai viestitettyä asiasta minulle! Mies itse ei vielä tiedä, että paluu Suomeen tapahtuu pyörätuolin kera kun jalalla ei saa kävellä. Pitänee mennä jo ensi viikon alussa siivoamaan hänen asuntonsa...

Perjantai ja eilinen lauantai meni kutoessa. Eilen kudoin yli kymmenen tuntia! Minähän tein jo aiemmin vastaavan väriset sukat tilauksesta, mutta ahneuksissani myin ne kun ystävätär maksoi niistä niin kelpohinnan. Nyt on uudet valmiina tilalle. Pituutta noilla sukilla on polviin asti.

Mitäs minun pitikään kutoa seuraavaksi? Ai niin joo, "tre kronor"-sukat miehelle, jonka jalan koko on 46-47. Uuh. Ja jonossa on myös sukat toiselle miehelle. Niihin pitää tehdä "Y.N.W.A." eli "You Never Walk Alone". Tietänette, että se liittyy Livepool'iin? Isoja sukkia, phuuh.

Käytin Tupon kanssa ulkoiluttamassa OranssiPalloa lempparipuistossa (kuvat tulee tänne myöhemmin) ja sieltä löytyi koristekirsikkapuun oksalta kevätneito..

Aurinko paistaa ja mieli hinkuu ulos. Vaikka minulla ei nyt todellakaan olisi varaa, niin haluaisin silti mennä tänään bingoon. Olen MUKA ansainnut mennä kutomisurakan jälkeen, hah. Pitää kai hankkia rahat tänään kuluvien tilalle myymällä aktiivisesti jotain kierrätysryhmässä ennen perjantaita, jotta saa maksettua loppuosan lomamatkasta. Aktiivisuutta kaivataan sillä saralla sillä "romua" olisi PAKKO poistaa! 

Ai juu, lupasin mennä siivoamaan erään ystävän yksiön neljälläkympillä maanantaina tai tiistaina. Se auttaa rahatilanteeseen, jes. Ja rahatilanne helpottuu kyllä ensi perjantain jälkeen kun koko lomareissu on silloin maksettu!

Huomenna pitää laukata kahdessa eri virastossa viemässä liitteitä. Tuleepa sitten käveltyä - ja jonotettua.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

3 kommenttia:

 1. Pitkän kirjoituksen onnistuin hävittämään. :( ikävä että sairastumisia on sattunut lähipiirissä. Toivottavasti paranemisia on kuitenkin luvassa.
  Ota jonotukseen käsityö mukaan niin tuleepa hyödynnettyä sekin aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Ikävää tosiaan! Pitänee ottaa puikot ja langat mukaan. Kiitos, Megi, vinkistä! Ja eikun menoksi...

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!