maanantai 4. huhtikuuta 2016

Jihuu & jippii!

Joskus onni potkii meitäkin!


Tuppo varasi meille perjantaina reissun tietäen, että meillä ei ole rahaa siihen. Ajatuksena oli, että varaa "varuiksi" ja "voihan sen sitten perua", mutta jos vaikka jotain sattuisi. Ja niin kävi!

Minä veikkasin tulosvedossa suomalaisten lätkänaisten puolesta tsekkejä vastaan 0-5 ja niinhän se päättyi. Voitin eurolla kolmekymmentäkolme euroa ja risat. Hyvä Suomi! Tuppo puolestaan veikkasi RoPS'in voittoa ja voitti sillä reippaasti enemmän kuin minä. Hyvä Rovaniemi!

Nyt meillä on kasassa varausmaksu reissuun! Hieman kyllä jännittää se, että loppumaksu on maksettava jo 15.04., mutta eiköhän se hoidu.

Kohde on Kreikan saari Samos. Hotelli on keskinkertainen, mutta siellä on uima-allas (minulle). Rantaan on vain 10-15 metriä. Mikä on meille ihan uutta ja ennen kokematonta, niin reissu on 'all inclusive'. Jännää! 

Tuppo katsoi hinnat viikkoa ennen ja jälkeen; ne ovat melkein tonnin enemmän. Huikea löytö siis! (Nyt kun katsoin, niin halvimmillaan sama reissu on kaksisataa euroa per nenä kalliimpi kuin meidän!) Lähtöön on vähän alle kaksi kuukautta. Ja kerrankin lennot osuvat nappiin: lähtö on aamulla kahdeksalta ja olemme perillä päivällä. Paluu on niin, että huoneen luovutus on lähtöaikaan. Yes.

(Luen juuri TripAdvisor'ista ko. hotellissa olleiden kommentteja ja tuntuu, että taso on noin 3/5. Riittää meille.)

On mitä odottaa... Odottaa ja mihin pitäisi säästää. Jos nyt joku haluaisi villasukkia, huivia, ponchoa, jotain, niin ottakaahan yhteyttä sähköpostilla. Minä-tyttö puikottelen ja koukuttelen tuon vajaat pari kuukautta ("maksusta") minkä kerkeän. Nythän sitä käyttörahaa ei juurikaan tarvitse ruokailuun, mutta silti.

Lienee aika herättää Tuppo, jotta lähdemme nostamaan tililtäni rahaa ja viemme sen Tupon pankkiin niin, että hän saa maksettua tililtään sen varausmaksun. Tyhmää, että eri pankkien välillä tehdyt siirrot kestää, pöh. Mutta samalla: "ihan sama" - kunhan saa asian hoidettua. Aurinkokin paistaa, joten mikäs se on kävelemään lähtiessä...


Hilpeää huhtikuun ekaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Mukava että sattui noinkin mainio löytö kohdille. Jos oikein laskeskelin niin reissu sattuu kesäkuulle. Silloinhan kesä ei useimmiten oikein vielä täällä helli.
  Minulla pitää kiirettä kevät pipon kanssa. Eilen sain vaivaiset neljä kerrlsta eteenpäin. Puolet kerroksen silmukoosta pitää käyttää pamikkopuikolla ja silmukoita lähes pari sataa. Tavallaan kuitenkin koukuttava neule. Toivottavasti saat paljon tilauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Megi!
   Oikein laskeskelit eli kesäkuun alussa ollaan reissussa. Sopivasti pervekerempan aikaan, luultavasti. Saattaa olla aika sopiva aika olla siellä kun ei välttämättä ole niin kuumaa kuin joskus elokuussa. Mullehan se on sama, mutta Tupolla voisi olla hankalaa. Onhan siellä se uima-allas ja meri vieressä, mutta kun Tuppo ei ui...
   Hurjasti sulla on pipossa silmukoita!? Mahtaa olla ohut lanka?
   Mulla on tekeillä yhdet sukat ja sitten pitää tehdä toiset perään ja ehkä vielä kolmannetkin... Johonkin väliin pitää tehdä jotain muuta. :)

   Poista
 2. Ihanaa, reissuun lähtö ja sen odottelu on mahtavaa! Me ollaan kans tarkan markan reissaajia jotta päästään mahdollisimman usein. Oltiin just Pariisissa 3 yötä ja Gdanskissa samalla reissulla 2 yötä. Matka maksoi meiltä kahdelta 320 e lentoineen hotelleineen. Nyt lähetään ens kuussa Maltalle koko perhe viikoksi. Reissulle tuli hintaa karvan alle 700 e. Kesäkuussa on sit vuorossa meidän kahden laatuaikareissu kun kierretään Skotlantia, Irlantia, Kroatiaa ja Sloveniaa reilun 3 viikkoa. Eikä ollut tuokaan reissu kun reilun tonnin meiltä kahdelta. Kun vähän viittii nähdä vaivaa niin saa kyllä tosi halpoja matkoja!

  Ihanaa loman odotusta!

  Terkuin Tiijja

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!