perjantai 20. tammikuuta 2017

Koodi 'OmatSukat'

Yksi etappi on saavutettu.


Ei minun kyläilyajatukset oikein osuneet nappiin tällä viikolla. Mammalle tuli vieras ja se toinen nainen sai kutsun lapsenlapsen vahdiksi, niin en sinnekään voinut mennä. Ensi viikolla uusi yritys, luulisin.

Mutta siitä etapista -- minähän päätin alkaa kuluttamaan lankavarastojani pienemmiksi. Samalla päätin, että on aika opetella uusia tyylejä. Näitä sukkia tehdessä opin kolme uutta neulemallia.

Opin tekemään valepalmikkoa, kerrosrivinousua (ihana!) sekä ristiin vahvistetun kantapään, josta en oikein pidä. Ompelin napitkin varteen vaikka ei ne juurikaan käytössä näy.

Seuraavien sukkieni jalkateristä pitää tehdä vähän pienemmät ja napakammat mikäli tahtoo pitää sukkia kengissä. Noista jää vähän kantapäät kurttuun, mutta olen silti tyytyväinen. Itsellehän nuo jäävät.

Tällä kertaa loppui luonnonvalkoinen kesken. Kävin ostamassa sitä kerän lisää ja samalla sorruin sinne tulleeseen uuteen, pirtsakkaan raitalankaan. Mielikuvitus laukkaa jo sillä minulla on tuon raitalangan väreistä yksivärisinä lankoina keltaista, oranssia, viininpunaista sekä turkoosia... Ensin teen kuitenkin ne ylipolven säärystimet valmiiksi. Tokasta puuttuu puolet...

Olen kirppistellyt kahtena edellisenä päivänä ja tehnyt todellisia löytöjä. Kirjoitan niistä erikseen. Nyt puikot viuhumaan kun on reilu tunti aikaa. Kymmenen aikaan on menoa.

Rapsakkaa alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!