perjantai 27. tammikuuta 2017

Korjaus edelliseen

Ajattelin asiaa aikaisemminkin, mutta vasta nyt tarkistin.


Vertailin niitä lankoja. Pakko siis täälläkin mainita, että hintaeroon vaikuttaa myös lankakerien kokoero. Laurissa on 100 g ja 7veljestä-langassa 150 g. Osa hintaerosta johtuu siis tuosta.

Mutta pitäydyn edelleen Laurissa. Piste.


On minulle joskus naurettu kun tuppaan säästämään pienetkin jäljelle jääneet kerät. Eilen pääsin taputtamaan itseäni selkään löytäessäni kriittisellä hetkellä minikerän - ja sain sukalle parin ryhtymättä purkamaan ensimmäisen sukan kärkeä. Yes.

Piti minun kirjoittaa enemmänkin, mutta nyt tuleekin kiire. Varasin itselleni kirppisryhmän kautta villatakin kahdella eurolla ja treffit ovat jo alle tunnin päästä. On mentävä.

Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Mitä ihmeen nauramista siinä nyt on jos keränpohjia säästää?? Ainahan niitä voi johonkin tarvita tai niistä jotakin kehitellä. Toivottavasti varaamasi villatakki on kiva ja sopiva. Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Nauroivat siis aikoinaan (vankilassa) kun tein raitalankoihin jämäkeristä omat raidat sekaan. Tulihan niistä sukista silleen persoonallisempia eikä ne lankojen jämät menneet hukkaan. Siellä oli langat "kortilla". Itselläni oli pari etua: 1. sain tuotua lomilta lankoja ja 2. kun olin kanttiinissa töissä, niin pääsin hamstraamaan lankoja ensimmäisenä. Niitä lankoja oli siellä myynnissä harvoin.
   Varaamani ja ostamani villatakki oli juuri niin kiva ja sopiva kuin toivoin!
   Mukavaa viikonloppua Sinullekin!
   Ps. Kaaligratiinipostaus tulossa ihan kohta..! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!