keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kissailua ja jännittämistä

Hyvää eilistä ystävänpäivää!


Itse en lähettänyt ainuttakaan korttia enkä edes facebook'iin laittanut toivotuksia. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jos sen rumban aloittaa, niin se ei niin helposti lopu. Ystävät ovat ystäviä ympäri vuoden!

Kävin viime viikolla erään ystävättären luona ensimmäistä kertaa. Ensimmäistä siksi, että he muuttivat vasta vähän aikaa sitten kauempaa lähemmäs. Tuppo ei voinut tulla mukaan töidensä eikä kissojen vuoksi.

Muistanette tämän hetki sitten tekemäni hiiren?

Vein sen nyt saajalleen.

Hetken se herätti nuoressa kissassa uteliaisuutta.

Mutta kelpasi sitten tarkempaa tutkiskelua varten.

Oli talossa toinenkin kissa. Sellainen valkoinen superpörröinen, mutta se tyyppi viihtyi enemmän piilosalla. Kävi moikkaamassa sentään.

Kukapa kissa ei kermasta tykkäisi?

Sain samalla naiselta etukäteen synttärilahjat (Kiitos!). Nainen on sama, joka tekee ne munakasrullat juhliini. Ja lisättäköön tässä edelliseen postaukseeni, että eräs kokkimies lupasi tehdä lahjaksi SATA lihapullaa sinne bileisiin.

Olin pari viikkoa sitten ihaillut tuota kaulakorua naisen kaulassa ja hetken mietittyään hän oli päättänyt antaa sen minulle. Väriltään turkoosi koru muistuttaa unisiepparia, eikö?

Sain myös paketin kahvia. En ole tuollaista ennen nähnyt, mutta olenhan minä tyyppi, joka juo lähinnä peruskahveja. Mausta en osaa vielä sanoa kun emme ole testanneet.

Samalla sain naiselta vaatteita. Viisi hänelle pieneksi jäänyttä mustaa vaatetta (tunika, mekko, shortsihaalari ja pari muuta) sekä ihanan valkoisen, kuin virkatun mekon. Kierrätystä. 

Hassua, että alan jännittää ensi viikkoa!? Ensin on se Tanskan reissu ja tietysti jännitän sitä. Jännitän juhlameikkiä ja -kampausta, joita ei siis tee Mamma vaikka niin olisi voinut aiemmasta tekstistäni päätellä. Jännitän vaatevalintaani, joka ei ole vielä ihan varma. Ja jännitän itse juhlia, joihin on tulossa melkoisen reippaasti porukaa. Jännitän tarjoiluja, vieraita ja kaikkea paitsi en livemusiikkia kun paikalle saapuvat niin ammattitaitoiset muusikot. Reissuun on alle viikko ja bileisiin puolitoista...

Jännittäminen sinänsä on iloinen osa tulevaa, eikö niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!