maanantai 24. huhtikuuta 2017

Huhtikuun lopulla

Yksi lähibaareista täytti lauantaina (22.4.) neljä vuotta.


Yhtä synttäripäivää lukuunottamatta ollaan oltu paikalla Tupon kanssa. Henkilökohtaisesti kutsuttuina. Tällä kertaa Tuppo ei pääsyt töiltään mukaan, mutta menin muutaman kaverin kanssa. Kannatti, niinkuin aina. Paikan omistajatar hellii mahtavilla tarjoiluillaan asiakkaitaan niin jouluisin kuin synttäreillä.

Ruoat ovat viimeisen päälle! Nam.

Tällä kertaa porukkaa oli vähemmän kuin yleensä. Me syötiin ja heitettiin tikkaa. Tai siis darts'ia. Voitin neljästä pelistä kolme (kahta miestä vastaan)!

Oltaisiin haluttu pelata bingoa, mutta ennen sitä oli tietovisa ja me kaikki tiesimme, että se kestää, kestää ja kestää...

Kävin tänään aamulla fysioterapeutilla kaksi kuukautta kestäneen alaselkäkivun vuoksi. Sain jumppaohjeita...

Ja nyt menen sohvalle kutomaan tilatulle, huonosti kuvatulle sukalle paria.

Menee ensi kuussa 97 vuotta täyttävälle naiselle Suomi 100-teemalla. 

Reissuun en enää vajaa kaksi viikkoa... Pitänee alkaa pyykkäämään kesämekkoja sun muuta.

Tänään tuntui, että paksu toppatakki oli jo liikaa. Pitää kaivaa neula ja lankaa, jotta (Stansta) ompelee kevättakin toisen taskun kuntoon. 

Ihana aurinko!

2 kommenttia:

 1. Tuosta alaselkäkivusta olisin huolissani jos en varmasti tietäisi miksi. Voi olla vakavaakin. Kahdella läheisellä munasarjasyöpä alkoi alaselkäkivulla. Toinen ei selvinny toista hoidetaan kun aina vaan uusii. Se piru kun on niin vaikeesti löydettävissä. Kaikkea hyvää sinulle. Tää ei ole pelottelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka vähän kirpaisikin!
   Lupaan hoitaa ajan lääkärille ja tutkimuksiin, mutta mielellään vasta reissun jälkeen. On muutakin jännittämistä reissun aikana sillä menen ensi viikolla kohdunkaulaseulontaan. Grrr. Mutta PAKKOhan asiat on selvittää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!