torstai 6. huhtikuuta 2017

Stansta 50 vee..

Olen aikonut kertoa (02/2017) synttäreistäni.

 

Olen ollut todella laiska monessa mielessä. Kevätväsymys? Viime kevään menetysten masennus? Riittämättömyys? Nyt on tarkoitus pysyä hereillä aamuun, jotta saan "jotain" aiottua hoidettua. Kello 'herättää' vähän jälkeen kuusi eli reilun kolmen (kahden) tunnin päästä...

Synttärit alkoivat sillä, että kävin meikissä ja teettämässä kampauksen. Ensimmäistä kertaa vissiin ikinä. Ihana (ex-)kampaajani tuli kampaamoonsa skumppapullon kera. Lopputulos KYMPPI! Heittivät minut vielä juhlapaikalle TheBaariin autolla.

Siellä kolme Ystävääni olivat laittaneet kaikki valmiiksi - juuri kuten toivoin.

Oli munakasrullia, lihapullia, pari eri salaattia, patonkia ja vaikka mitä.

Jopa paikalle kutsuttu ja saapunut Epsoo oli tehnyt tarjottavaa, jota todellakin kehuttiin (nuo broiskupateet, kiitos!). Nam.

Kakkuun olin antanut 'ohjeena' vain, etten halunnut mansikka-kermakakkua. Saatiin kinuskia. Todella ihanaa sekin. Kiitos Ystäväni T.!

Livemusiikista vastasi Tupon lapsuuden trubaduuri Ystävä I. (lahjaksi KIITOS!), jonka ihana vaimo oli mukana. Bassoa mukana soitti Rakas H. Kiitos! Ja yhden laulun heidän kanssaan lauloi Poikani! *sydän* Tupon vanhin tytärkin tuli ja tanssi kanssani.

Kuinka onnellinen olinkaan!!!!! <3 

En oikein osaa olla "se sankari". Se harmittaa. Mutta paikalla olivat kaikki Rakkaat siskoani ja veljeäni myöten. Oli Gun tyttärensä kanssa ja Poikani tyttöystävänsä kanssa. Kaikki läheisimmät ja tärkeimmät. Jälkeenpäin sain vain pelkkiä kehuja. Kuulemma loistavat bileet.


Tämä tässä. Kohta taas vaatetta niskaan ja reissu Itä-Helsinkiin.

Palataan.

3 kommenttia:

 1. Sulla on synttäreilläsi ollut kyllä kaikki ihan kohdillaan, kampaustasi myöten. Minusta se on sekä kaunis että kiva. The Baarin sisustuskaan ei näytä ihan tavalliselta, mutta eikö sen omistaja ollutkin jostakin muualta kotoisin? Minä tykkään juuri tuollaisista kauniista puupinnoista. Ja mitä ihmettä siä harmittelit?? Ne olivat sun upeat synttärijuhlat eikä niissä juhlakalun tarvitse mitään sankaria esittää. Sen kun vaan nauttii tunnelmasta. Muistakin se sitten seuraavissa täysien kymmenien juhlissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki todellakin oli kohdillaan, KIITOS.
   TheBaarin sisustus on ikiaikainen ja jo edellisten omistajien ajoilta. Nykyinen omistaja on bangladeshilainen, mutta ei ole vaikuttanut sisustukseen.
   Ja juu kiitos, seuraavien kymppijuhlien..?! Hah.

   Poista
 2. Hei, löysin sun blogisi taas. Tsekkasin kuulumisesi. Ihan synttärille meikäläinen ei kerinnyt, mutta onnea näin jälkeenpäin :) Pirjo

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!