perjantai 18. elokuuta 2017

Hei kesä - älä mee...

Pari viikkoa elokuuta ja sitten alkaa JO syyskuu.


Heti tuon kirjoitettuani tuli mieleen, että mitäpä jos hyödyntäisi nämä pari elokuun viikkoa. On käymättä Vallisaaressa, koluamatta Kalasataman alue (jossa emme ole kulkeneet) ja Vuosaaren rantakin olisi kiva käydä katsomassa. Mustikkamaalla käynnistäkin on todella kauan aikaa. Sattuneesta syystä mietin mahdollisimman halpoja vaihtoehtotekemisiä...

Alkukuusta (6.8.) oli "se päivä", jolloin vankilasta vapautumisesta tuli yhdeksän vuotta aikaa ja sain uuden 'tassun'. Samalla korjattiin edellistä. Ja samalla varasin jo ajan vuoden päähän. Yleensä Jenni pitää liikkeensä maanantaisin suljettuna, mutta koska vuoden päästä on "kymppipäivä" ja viimeisten tassujen teko, niin hän lupasi tulla tekemään ne vapaapäivänään.

Vilkaisin edellistä postaustani ja siitä poiki mieleen monta asiaa, joista kirjoittaa, mutta nyt en ehdi. Ensin pitää käydä asioilla ja sitten menen Mamman luo. Lupasin "raivata" keittiön yläkaapit sekä kattilakaapin niin, että sieltä poistetaan kaikki tarpeeton. Mammalla on muutto maalle pakoon putkiremonttia ensi kuun alkupuolella. Rankka paikka naiselle, joka ei juurikaan liiku kotinsa ulkopuolelle.

Kehun nyt kuitenkin vielä, että eräs ystäväni tuo tilattuna keräämiänsä kantarelleja ja mustikoita. Melkein ovelle ja täysin puhdistettuina. Toimitin eilen Epsoolle ja hänen työkaverilleen kummallekin neljä litraa, itse ostin kolme.

Kärsin edelleen siitä ongelmasta, että en saa siirrettyä kuvia kännykästä koneelle. Poika poikkesi kahvilla joku päivä ja lupasi palata tutkimaan ongelmaa. Ja minä palaan kirjoittamaan piakkoin. Lupaan. Nyt täytyy kipittää, jotta saa asiat hoidettua.

Elokuista viikonloppua teille!

4 kommenttia:

 1. Voih, kun voisi saada kotimaisia kantarelleja.

  Laskin että tassunjälkiä on nyt 11. Miksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annika!
   Miksi et saa kotimaisia?
   Ne kaksi tassua vierekkäin on "ulostulo" ja samoin meinaan tehdä kymmenennen jälkeen parin.

   Poista
  2. Joka paikassa on myynnissä vaan jotain liettualaisia. Ja jotenkin kun ostaa, niin ei tiedä mistä ovat peräisin. Tulee mieleen vitsi mummosta, joka poimi vadelmia vilkkaan tien vierestä ja poliisiauto pysähtyi paikalle ja poliisisetä huomautti ystävällisesti, että ei kannattaisi tien vierestä poimia. Mummo iloisesti siihen, että en minä näitä itse aiokaan syödä, vaan nämä tulevat myyntiin. :(

   Poista
  3. Ai joo, itse en olekaan katsonut myynnissä olevia sieniä.
   Hauska toi vitsi, kiitos nauruista! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!