lauantai 7. lokakuuta 2017

Sävellystä...

Muuta sanaa en aamukokkailulle keksi...


En tohdi kertoa, miksi heräsin kuudelta aamulla. Keitin perunat ja paistoin possun...öö...mitkä? 

Näemmä maatiaispossun isot BBQ kasslerpihvit.

Sekaan paistoin sipulia ja pakkasesta punaisia suippopaprikoita. Ja laitoin kylkeen maustettua (valkoviini & tilli) kermaa.

Samalla väsäsin piirakkapohjan.

Keitin saamani lilat kukkakaalit sekä parsakaalit.

Laitoin pohjan päälle osan sipuleista ja paprikoista.

'Tuhlasin' loput yhdestä tomaattipaketista.

Levittelin ne pohjan päälle.

Sekoitin yhteen hapatettua kermaa sekä granaattiomena-tuorejuustoa. Lisäsin grillimaustetta - ja nyt jännittää...

Otin juuri uunista. En ole maistanut...

Millehän tuo maistuu? En tiedä vielä. Menen suihkuun...

Palataan...

2 kommenttia:

  1. Olet siä aikamoinen kokki, mutta hieno juttuhan se on,että osaa tehdä erilaisia ruokia ja käyttää niihin kaikenlaista kerääntynyttä. Noita eri tavoin maustettuja kermoja ja tuorejuustoja on melkoinen valikoima. Noita mainitsemiasi en ole huomannutkaan kaupoissa, mutta pitääpä katsoa vähän tarkemmin kun seuraavan kerran käyn jossakin isommassa marketissa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä mikään hyvä kokki ole - kunhan virittelen välillä onnistuen, välillä en...
      Ollaankin jo viikonlopussa, mutta kiitos samoin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!