keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Aurinko Armas

Tänään on Armaan päivä ja tänään paistaa aurinko.


Heräsin oikein hyvällä mielellä eikä sitä mieltä pahentanut näkymä uusista langoista. Olen oikeasti tikutellut alkuvuoden aikana sukkalankavarastoni melkein loppuun. Pitäisi varmaan tehdä välillä jotain muuta, jotta saisi muitakin lankoja "pois", mutta kyllähän minulla on oltava varastossa AINA lankaa myös sukkiin. Nämä tarjouslangat tilasin Adlibriksestä:

Hain paketin Ärrältä illalla ja varmaan arvaatte, kuinka sormeni syyhyävät päästä käsiksi noihin..?! Samalla hain ilmaisen pussin Wasabi balls'eja. Saas nähdä mille nuo maistuvat...

Vähän lähti 'väärästä suunnasta' tämä kirjoittelu sillä iltalenkki päättyi Ärrällä käyntiin. Haitanneeko tuo.

Oli kerrassaan upea sää kävellä sinne ostarille. Sillä aikaa, kun Tuppo odotti tytärtään, kävin minä Tokmannin lankaosastolla. Vaikka siellä oli laareittain tarjouslankoja, niin en sortunut yhteenkään kerään. Löysin ja ostin vain etsimäni.

Nyt on oikean vahvuista oranssia! Käytiin flunssaisen tyttären kanssa juomassa lattet ja juttelemassa kuulumiset. Lukiolainen manaili tänään alkavaa koeviikkoa. Kesätöistä puhuttiin myös.

Neitokainen lähti kotiin pänttäämään matematiikkaa ja me paluumatkalle.

Nyt pitää "ahkeroida" ne tilatut tölkki- ja tavallinen lapaset, joiden tulee olla perjantaihin mennessä valmiit. Intoa ei ainakaan puutu. Seuraavaksi teen ne U2-lapaset valmiiksi ja sitten pääsee tekemään ihan mitä itseäni huvittaa.

Soitan kohta äidille. Soitin illalla, mutta hän oli jo niin uninen, että "komensin" nukkumaan ja lupasin soittaa aamulla uudestaan. Käytyäni suihkussa alan askartelemaan hänelle pääsiäiskorttia. Kirjoitan siihen viestin, jossa kerron mukaan lähtevän patalapun synnystä. Kirje on vietävä postilaatikkoon ennen kahta, jotta se ehtii perille ennen viikonloppua. Toivottavasti.

Onko teillä suunnitelmia pääsiäiseksi?

2 kommenttia:

 1. Hei, mä tiedän että inhoot tehä tölkkilapasia mutta mä haluisin silti tilata neljät...tulis vasta joululahjaks et ei kiire... ollaanko Face-mesessä kuulolla tästä?
  Terkuin Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiijja!
   En mä niitä varsinaisesti inhoa, en ainakaan enää. Muille tiedoksi, että oltiin eilen yhteydessä fb:n kautta ja sovittiin asiasta. Kyllähän mä teen kun pyydetään...

   Poista

Kiitos kommentistasi!