lauantai 14. huhtikuuta 2018

Onnea arvonnoissa

Joskus onnistaa.


Osallistun toisinaan arvontoihin facebook'issa. Moni epäilee, ettei niistä koskaan voita mitään, mutta toisin on todistettu. Eräs ystävättäreni on oikea onnenmyyrä ja voittaa tämän tästä jotain. Toinen ystävätär voitti äskettäin liput DBTL festareille, grillivälinesetin, seinätarran ja jättipussin sipsejä.

Itse voitin taannoin liput Apolloon. Sain valita päivän, jolloin mennään. Valitsimme Tupon kanssa illan heinäkuun lopulle. Silloin siellä esiintyy Sami Hedberg.

Viime viikolla voitto osui Unikulman arvonnassa ja voitin kaksi lippua Kevätmessuille. Katsoin netistä messujen tarjonnan ja totesin, ettei nuo messut ole oikein minun juttu. En kasvattele mitään edes parvekkeella saati sisusta mitään terassia sun muuta.

Liput tulivat postissa. Laitoin niistä tuon kuvan facebookiin ja kyselyn keksisikö joku noille käyttöä. Yhteyttä otti yläasteaikainen luokkakaveri ja pääsimme sopimukseen. Noiden lippujen arvo oli á 19€ ja minä myin ne yhteensä kahdella kympillä.

Kipitin eilen illalla Oopperatalolle viemään liput ja samalla tapasimme ensimmäistä kertaa KOLMEENKYMMENEENVIITEEN VUOTEEN!? Seurassaan naisella oli äitinsä, joka toimi aikoinaan samassa koulussa opettajana. Kerroin, että olisin tunnistanut molemmat helposti. Nauratti. Sain vielä illalla kiitos-viestin lipuista.

Aurinkoista lauantaipäivää!

4 kommenttia:

 1. Eihän sitä koskaan tiedä mistä suunnasta se onni potkaisee =)

  VastaaPoista
 2. Terveisiä Kevätmessuilta! Käytiin siellä eilen ystävättäreni kanssa Kotkan Puutarhaseuran matkalla. Nyt on silmät taas täynnä kaikkea kauneutta varsinkin sieltä puutarhaosastolta ja muutama idea tuonna puutarhaan kunhan se kuivuu ja pääsen sinne ensiksi haravaa heiluttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! Mä niin nautin kun 'joku' saa noista messuista iloa. Onneksi sain omat lippuni henkilölle, jolle niistä oli enemmän iloa kuin itselleni olisi ollut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!