maanantai 30. huhtikuuta 2018

VappuSalaattia

Varhaisaamun sumu hälveni ja aurinko paistaa.


Heräsin tänään ensin neljältä. Sain nukuttua vielä pari tuntia, mutta kuuden aikaan oli noustava keittämään kahvia.

Eilinen bingo sujui mutkattomasti. Eipä niitä pelaajia ollut suklaasta huolimatta juurikaan enempää kuin edellisenä sunnuntaina. Sama se. Jäin bingon jälkeen TheBaariin katsomaan nuorten Leijonien kultamatsia kutoen samalla. Äitienpäivätossukat ovat viimeistelyä vaille valmiit. Esittelen ne vasta valmiina.

Lähdin matsin jälkeen kauppaan ja sieltä kotiin. Tein vapuksi salaatin. Tiskasin.

Tai no, ollakseni tapani mukaan rehellinen, niin pohjana oli valmis salaatti. Kävin sen läpi ja poistin isot ja kovat osat. Lisäsin salaattijuustoa.

Tajusin juuri, että tuosta puuttuu tykkäämäni makea elementti. Onneksi jääkaapissa on viinirypäleitä. Lisään niitä ennen syömistä. Pitäisi kaivella pakastimesta jotain. Jääkaapissa on perunoita ja kermaa, mutta proteiini (noinhan ne ruokaohjelmissa kutsuu lihaa/kanaa/ym.) puuttuu. Kai tuolta jotain kivaa löytyy. Pengon vasta sitten kun Tuppokin on herännyt.

Jääkaapissa on myös kuoharipullo, oranssi. Se on viihtynyt siellä kauan! Ostin pullon Tallinnasta varmaan yli puoli vuotta sitten. Aioin avata sen jouluna, sitten uutena vuotena, ystävänpäivänä, syntympäivänä, pääsiäisenä, vuosipäivänä... JOSPA avaisi sen tänään tai huomenna. Muutenhan se saattaa jo pilaantua..? ;) 

Mitähän ihmettä täällä blogissa on tapahtunut? Kaikki toiminnot lukee englanniksi, mutta tekstin muoto ja "linkki" lukee suomeksi. En ymmärrä. Tai siis kyllä minä englantia ymmärrän, mutta tapahtunutta muutosta en. "Labels, schedule, permalink, location, options..." Pöh.

Mitään vapunviettosuunnitelmia ei ole. TheBaarissa on tänään jotain ohjelmaa ja drinkkitarjouksia. Vilkaisin eilen listaa...

Long Island Ice-sima? Bombay Gin-sima? Aika erikoista. Huomenna siellä on tarjolla 'pientä naposteltavaa'. Kokemuksesta TIEDÄN, että Rouva Omistaja on loistava kokki. Ja tiedän, että siellä on ainakin perunasalaattia ja patonkia. Kakunkin hän tekee aina. Sinne on mentävä!

Ai niin, U2-lapaset käytiin lunastamassa eilen. Vihdoin ja viimein. Johan minä ehdin kantaa niitä lankakassissa mukana ainakin kuukauden. Ampiaisenpesä ei nyt menekään hänelle kenelle sen tein. Toivottavasti eräs toinen lunastaa sen.

Eipä minulla nyt muuta.

ILOISTA, MAUKASTA, AURINKOISTA,  
KIVAA, HAUSKAA
MIELUISAA ja MUKAVAA VAPPUA! 👀

(kuva lainattu netistä)
 

Toivotteleepi Stansta.

 

3 kommenttia:

 1. Huomasin justiinsa saman, että kieli oli yöllä vaihtunut englanniksi. Hämmentävää.

  Sulla on jo salaatti, mutta kun mun herrani haluaa aina pottuja. Ei vois vähempää kiinnostaa... Pärjäiskö simalla ja munkeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin? Outoa.
   Joo, Tuppo on myös pottuihmisiä. Eli ymmärrän. Meillä ei ole simaa eikä munkkeja...

   Poista
  2. On muuttunut takaisin suomeksi, onneksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!