keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Hellettä

Kyllä meitä hellitään.


Olisikohan ollut 2012 kun oli myös jo toukokuussa näin lämmintä? En ole saanut raahattua itseäni puistoon. Olen istuskellut satunnaisesti parvekkeella mitä nyt katsonut lätkää välissä. Eikä kirjoittaminenkaan niin luonnista, kuten kuvasta näkyy. Kunhan tulin kertomaan, etten ole vielä sulanut...

Tuppo sai tilaamansa passin eilen. Onneksi se tuli ja onneksi siinä oli kaikki tiedot oikein. Omani on voimassa ensi vuoden kevääseen.

Nautitaan nyt auringosta minkä voimme. Luvassa on ukkosta ja sadetta. Ehkä jo tänään illalla tai viimeistään huomenna.

Kaikkea hyvää!

5 kommenttia:

 1. Niinpä. Vaikka kesää on kovasti odotettu, ovat viime päivät olleet vähän liian helteisiä ainakin tuolla puutarhassa alkukesän välttämättömiä töitä tehdessä. Saapa nähdä tuleeko ukkonen ja millaisella voimalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen ainakin tuuli puhalteli ihan mukavasti. Minä niin tykkään helteistä kunhan vaan pääsee ulos! Nukuin viime yönä niin sikeesti, ettei ole hajuakaan onko yöllä ukkostanut... Facebook taisi kertoa Hannin suulla, et Kouvolan suunnalla oli ollut ukkonen.

   Poista
 2. 2013 toukokuussa oli lämmintä. Esikoinen täytti silloin vuoden ja meillä oli pihassa uima-allas. Koko kesä oli muutenkin tosi lämmin. Seuraavana kesänä hommasin monin verroin kesävaatetta pojalle ja monessa oli laput vielä kiinni syksyllä, kun ei missään vaiheessa tullut kesää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se oli 2013. Muistan vaan, että joku toukokuu viihdyttiin Tupon kanssa paljon puistossa. Jospa tänä kesänä olisi tällaisia ilmoja kuin nyt. Kunnon kesä siis. Viime kesänä ei tainnut olla yhtäkään hellepäivää? En ainakaan muista.

   Poista
  2. En ole varma oliko hellepäiviä, mutta muutama lämmin päivä kyllä oli. Mutta vain muutama.

   Poista

Kiitos kommentistasi!