torstai 24. toukokuuta 2018

LähtöTunnelmissa

Tuoksuu aurinkoiselle aamulle.


Olen huomattavasti paremmalla mielellä kuin eilen aamulla. Vähän ehkä hyvällä tavalla jännittynytkin. Selkä ei ole läheskään yhtä kipeä, vain hieman jäykkä. Päätä ei särje.

Kaivoin ja kaivoin illalla vaatepussukoita, joita todellakin riittää. Tai siis on ehdottomasti liikaa. (Otan niistä eroprosessin reissun jälkeen!) Niitä toppeja eikä valkoisia remmisandaaleita löytynyt. Mustat löysin ja niillä mennään.

Pesin illalla Tupon valkoisia t-paitoja reissua varten ja perkele koneeseen eksyi yksi sininen vaate!? Minun moka! Nyt ne paidat ovat tasaisen vaaleansinisiä. Harmittaa hitosti! (EDIT. löytyi kaksi paitaa, joihin se "uusi väri" jopa sopii...jee) Onneksi siellä ei ollut miehen lempipaitaa, mutta silti. Lupasin korvata ja ostaa ainakin yhden uuden jos sellainen tulee vastaan.

Hetki sitten istuessani parvekkeella avasin vieressäni olevan kassin ja kurkistin sisään. Kappas, siellähän ne etsimäni topit ja lintumekko olivat. Siinä ihan vieressä olleet koko talven. Äkkiä pikaohjelmalle koneeseen ja ehtii ne illaksi kuivua. Nyt jo vähän hymyilyttää...

"Joko mennään, joko?"

Aurinkorasvat löytyivät, mutta kai se on uusikin ostettava. Eihän vuoden takaisissa rasvoissa ole enää kaikkia tehoja. Käyn ostamassa yhden kunnon kertoimella ja vanhat saavat olla loppureissun hätävarana. Shampoota ja hoitoainetta pitää lirutella (tehty) löytämiini minipulloihin. Tavallista rasvaa otan koko pullon kun sitä kuluu aina.

(Kuva TK:n luvalla)

TK viestitteli äsken Alanyasta. Kyseli onko matkakuumetta. Hänellähän alkaa olla viimeiset päivät siellä meneillään, ja oli menossa juuri uima-altaalle loikomaan. Hän oli käynyt eilen illalla katsomassa auringonlaskua ja laittoi siitä tuon kuvan. Kaunis. Minusta on kiva kun hän viestittelee sieltä. Ystävä on yksin ja vaikka tiedän, että hän jos kuka pärjää, niin silti. Enköhän minä viestittele omalta reissultani vastavuoroisesti...

Onko teillä jotain juttuja, mitä teette aina pakatessa? Minä pakkaan AINA käsimatkatavaroihin yhdet bikinit, yhden mekon, yhdet alusvaatteet, varvastossut ja pyyhkeen. Tällä kertaa hamam-pyyhkeen. Että jos sattuisi niin, että matkalaukku katoaa tai seuraa pahasti perässä. Pärjää edes hetken niin, ettei tarvitse aloittaa lomaa farkuissa ja tennareissa, joissa yleensä lennän.

Mutta nyt kirjoittelu sikseen ja suihkuun. Sitten pakkaan ja kipitän kynsihuoltoon. Aika kipittää eteen päin, minä en. Paitsi NYT. Aikaa lentokentälle lähtöön on kuutisen tuntia...

EDIT. Äiti on viety TAAS sairaalaan ja otettu osastolle. Voi itku! 😢

Mukavaa toukokuun loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Joo. Mä teen aina pakatessa sen, että lykkään pakkaamista viime sekuntiin ja sit viskon laukkuun mitä sattuu. Reissataan aina pelkillä käsimatkatavaroilla niin ei oo onneksi pelkoa että katoo. Onneks on isot ja monella tapaa säätyvät treenireput niin niillä on oiva reissata pidempikin pätkä ja aina mahtuu käsimatkatavaroihin. :)

  Terkuin Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäis lykkääntyvän mullakin aina aika viime hetkiin. Just mietin, et helposti pärjäis lentolaukulla, mutta kai sekin on joku "the juttu", et pakkaa matkalaukun mukaan. Tiedä häntä. ;)Lentolaukku reissatkoon Roissa, Tallinnassa, Tukholmassa...

   Poista
 2. Valkoisiin värjäytyneisiin vaatteisiin voi kokeilla kloorivalkaisua. Itse muistan käyttäneeni johonkin kirjopyykkiin myös onnistuneesti Dr. Beckmann Värjäytymien poistajaa. Värin saa helpoiten pois jos pyykki ei ole ehtinyt jo kuivua.
  Mukavaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kaivoin kloriittipullon esiin, mutta jätettiin kokeilematta.

   Poista
 3. Pakkaan aina käsimatkatavaroihin yhden vaatekerran ja hygieniat, sillä kerran kärvistelin Bucarestissa neljä päivää ilman matkalaukkua, joka oli päättänyt lentää huitsin kuikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuota peläten teen/tein noin. Nyt tennarita jalkaan ja kohti lentokenttää...moikka!

   Poista
 4. HYVÄÄ LOMAA!
  Nm Oranssi pallo

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!