keskiviikko 23. toukokuuta 2018

MolliAallossa

Hyi (voi?) minua.


Nenästä valuu 'vettä' ja silmät kutiaa. Silti enemmän harmittaa se, että selkä tuntuu taas pahemmalta. On jäykempi ja kipeämpi kuin moneen päivään. Seisomaan nouseminen ja liikkuminen sattuu. Päätäkin särkee.

Tänään on ihan pakko vihdoinkin kaivaa ne muutamat kesätopit ja valkoiset remmisandaalit esiin. Kaivaa purkki, jossa on aurinkorasvat ja muut sellaiset. Olosta johtuen jätän kysihuollossa käymisen sittenkin vasta huomiselle, luulisin. Tölkkilapaset noudettiin eilen. Tänään on käytävä "pitkässä" suihkussa poistamassa säärikarvasänki ja lakattava varpaankynnet. 

"Olisit tyhmä innoissasi tulevasta reissusta!". Lupaan yrittää, mutta kipuilu ja tekemättömien hommien lista jarruttaa. Siispä pylly ylös tästä tuolilta nyt!

Äiti on juuri nyt siellä samassa Mehiläisessä, jossa minäkin siellä ollessa kävin. Kunto on taas romahtanut, mutta tarkkaa infoa en ole vielä saanut. Sekin huolestuttaa. Soitan äidille illalla...

Toimi Stansta!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestäni noi sun oireet viittaa suoraan ikkunanpesemisen vaarallisiin sivuvaikutuksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei. Selkähän on kipuillut vaihtelevasti pidempään. Tänään parempi kuin eilen, onneksi! Ja onneksi ne lasitkin tuli jo pestyä pahimmista! :)

   Poista
 2. Tämän kevään siitepölymäärät taitavat vaivata sellaisiakin ihmisiä, joilla noita vaivoja ei aikaisemmin ole ollut. Toivottavasti olosi helpottaa viimeistään matkalle lähtiessä. Ja toivottavasti äitisi kunto normalisoituu, että sinun ei tarvitse lomalla siitä stressata. Kaikesta huolimatta, oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille kumpaisellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marjatta!
   Ilmeisesti vaivaa. Olo on tänä aamuna parempi kuin eilen. Onneksi on sillä illalla lähdetään...
   Äiti oli illalla ihan pirteän oloinen. Soitan vielä tänään ennen lähtöä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!