torstai 28. kesäkuuta 2018

Ruokaa Falirakissa

Näitä ruokakuvia minulla riittää aina.


Hotellissamme Lymberiassa oli varmaan parhaat 'all inclusive'-ruoat mihin me olemme törmänneet. Ei ne kahdessa edellisessä paikassakaan huonoja olleet, mutta täällä valikoima silti voitti.

Usein on riittänyt se, että pakettiin kuuluu aamupala.

Paitsi Sisiliassa, jossa surkeasta aamupalasta ja vähästä kahvimäärästä piti maksaa erikseen. Muuten Sisilia oli yksi parhaista ja ihanimmista paikoista, jossa olemme olleet.

Ha ha, oma vatsa alkaa kurnimaan kuvia katsellessa. 😋

Nopeasti sitä viikon aikana tottuu siihen, että ollaan koko ajan menossa syömään.

Aina meillä on tarkoitus mennä edes kerran hotellin ulkopuolelle syömään vaikka on 'all inclusive'. Tällä kertaa kävimme vastustelustani huolimatta vain McDonald'silla "koska kolme muuta halusivat sinne".

Minun santsilautanen joltain päivältä. Loistavan mureaa lihaa, makeaa sipulia, tietysti lisää fetaa ja lopuksi namia vesimelonia. Nam.

Vähänkös Tuppoa varmaan jo kyllästyttää minun jatkuva ruokien kuvaaminen.

Seuraavalla reissulla ruokakuvia tuskin tulee otettua näin paljoa sillä reissuun ei kuulu edes aamiaista saati muita ruokia.

Ainakin näin tulevaa reissua odotellessa (ajankohta on vasta myöhään syksyllä) tuntuu mukavalta vaihtelulta syödä joka päivä eri paikassa.

Kohteen ruokapaikat vähän jännittää sillä kylä on pieni ja kaukana muista kylistä. Tai no, isompaan paikkaan on seitsemän kilometriä. Tottahan sielläkin bussit kulkee.

Varmaan ihan kiva käydä ostamassa paikallisesta minimarketista aamupalatarvikkeita. Pitääkin tarkistaa löytyykö huoneista vedenkeitintä, keittolevyjä tai jääkaappia...

Kappas, sieltä löytyy:
- keittonurkkaus
- keittolevyt
- yksinkertainen keittovarustus
- jääkaappi pakastelokerolla
- mikro
- vedenkeitin
- kahvinkeitin

Kyllä noilla pärjää! 😊

Reissuun on vielä monta kuukautta aikaa. Ihanaa odottaa!

Vielä on yksi juttu tulossa menneestä reissusta ja sitten lopetan siitä 'puhumisen'. On vaan niin kiva muistella kaikkea kuvien kera. Myöhemminkin.

Kiitos kärsivällisyydestänne!

8 kommenttia:

 1. Jos Tuppoa kyllästyttää sun ruokakuvaaminen, niin sama olotila lienee Vanhalla herralla. Se sanoo aina kärttyisesti, että "Joko mä saan syödä?" Kerran se aloitti syömisen matkalla buffasta pöytäämme ja pilasi koko komeuden. En kai mää nyt puoliksi purtua pihviä ala kuvaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Tupolla varmasti kyllästyttää, mutta kilttinä miehenä antaa kuvata, ja pyytäessäni ottaa puhelimeni käteen ja kuvaa itse ruokansa. Ymmärtäväinen mies, joka muuten ei kuulemma koskaan vieraile täällä blogissani.
   Puolikas pihvi, heh heh.. :)

   Poista
 2. Onpa tosiaankin herkullisen näköisiä annoksia. Tuoretta, laadukasta ja raikasta. Mitä tuo viimeisen kuvan turkoosinsininen on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät ruoat oli!
   Turkoosi oli jotain hyytelöä, joita siellä harrastetaan paljon. Itse en niitä juurikaan maistellut. Seurueen toinen mies söi tuota turkoosia ja sai kielensä sen väriseksi. :)

   Poista
 3. Voin pahoin pelkästä pullaleivän katsomisesta! Tuollaista kun viikon söisi, ei maistuisi vuosiin... Aika vähän tuossa olisi ruokaa vegeruokailijalle ja nuo hyytelöiden keinotekoiset väriaineet, yäääk. Onneksi kaikki eivät ole yhtä nirsoja kuin minä. :D
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mä vaan!
   Omasta mielestäni leipätarjonta oli yllättävän runsas. Vaihtoehtona kun oli myös tummempaa leipää ja sämpylöitä vaikka eihän ne ihan ruisleipää tietenkään olleet.
   Katso täältä kuva:
   https://stansta.blogspot.com/search?updated-max=2018-06-19T00:13:00%2B03:00&max-results=15&start=3&by-date=false

   Juuri ne hyytelöiden värit ällöttivät minuakin ja siksi 'tyydyin' ihanaan vesimeloniin. Vegeruokailijalla voisi tosiaan olla hankalaa tuollaisessa paikassa. Onneksi itse löydän aina riittävästi syötävää vaikka en itsekään ole ihan kaikki ruokainen. Tuppo on.
   Ja kun en tykkää valkosipulista lainkaan, niin noilla reissuilla tulee AINA yllätyksiä eteen. Tällä kertaa pahin oli joku broileri, joka ei muulle maistunut, yääh.
   Mutta kyllä minä maistella osaan. ;)

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, että lautasilla näkyy paljon paahtoleipää, sillä a.) mulla on huonot hampaat ja b.) Tuppo tykkää syödä viimeiseksi paahtoleipää marmeladilla.

   Poista
  3. Ja vielä, tuli väärä linkki yläpuolelle. Oikea tässä:
   https://stansta.blogspot.com/2018/06/aamupalaa-falirakissa.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!