lauantai 18. elokuuta 2018

Hyvin lensi!

Sain kuin sainkin ystävätär K:n puistoon!


Kävin ensin asioilla ja kipitin takaisin kotona käymään. Vaihdoin toisen repun selkääni ja poikkesin kaupassa hakemassa muutaman tölkin. Soitin K:lle ja sovimme treffit. Ei siitä puistokierrosta tullut, mutta yhteen puistoon (Leninin-) mentiin.

Istuskeltiin, juteltiin ja välillä minä loikin ympäriinsä kuvaamassa OranssiPalloa.

Muistatteko tällaista kankaista frisbeetä? Omani on peräisin joko 70-luvun lopulta tai 80-luvun alusta, en muista. Sen muistan, että minulla oli musta-valkoinenkin ja se taisi upota Kemijokeen. Olipa tuota kiva heitellä! Rakennekynsiystävällinen kapine. Tulipahan vähän liikuttua samalla. Aion pitää tuon nyt mukana repussa jos vaikka intoutuisi enemmänkin heittelemään...

Pitäisiköhän ottaa itseään vihdoin niskasta kiinni ja tehdä loppuun jo kudotut kaksi tölkkilapasta? Ne pitää päätellä, ommella renkaiksi ja virkata pohjat. Ne on tilattu, ja valmiina niistä saisi rahaa. Hommiin siis.

Leppoisaa lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Oikean värinen pallo (ei tomaatti, hmm) Lenin-puistossa. Ei värillä niin väliä, mutta punainen sen pitää olla. Sanoi aikoinaan yksi poroporvarisukulainen, ison talon isäntä, joka osti koko kylän kauhuksi punaisen Mossen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan oikeesti: mä olen värisokeakin kaiken muun lisäksi! No, oranssikin on ihan mahtava väri ;)

   Poista
  2. On mulla joskus käynyt mielessä, että jos hankkisi toisen värisen pallon vaihteluksi, mutta en tohdi loukata niin pitkään & monessa mukana olleen OranssiPallon tunteita, heh heh...

   Poista

Kiitos kommentistasi!