keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Aamu Tukholmassa

Ihana herääminen, ja ajoissa.


On yksi risteilyn nautinnoista herätä ajoissa ja hyvällä mielellä. Näin tehtiin.

Lähdettiin aamutoimien jälkeen aamubuffet'ia kohti.

Vaikka en niin syömisestä pidä (anteeksi Vanha rouva!), niin onhan se luksusta mennä noukkimaan niitä mistä pitää.

Olen kai jo niin 'kokenut konkari', että osaan valita oikein. Söin kaiken. Ja vähän lisää.

Jälkiruoaksi nappasin vain hedelmiä.

Tuppo pitää huolen makeammista vaihtoehdoista.

Aamupalat nautittuamme Tuppo jatkoi (yllätys?) nukkumista ja minä (yllätys?) kutomista.

Oma nautintonsa sekin. Molemmille.

Tällä kertaa emme menneet maihin ollenkaan.

Vastahan me tallustimme siellä pari viikkoa sitten.

Sää oli kyllä ihan hyvä.

Ei ollut kylmä eikä tuullut.

Ei vain keksitty syytä lähteä tällä kertaa kävelemään.

Vielä tulee yksi postaus reissusta ja sitten siellä on RUOKAA.

Jaksatteko?

2 kommenttia:

  1. Tuli aamiaisestasi mieleen, että kävin tänään ruokatukussa hakemassa tavaroita aaton keikalle. Näin siellä elämäni ensimmäisen kerran 10 litran sangollisien keitettyä ja kuorittuja kananmunia. Eli ovatko kaikki hotelliaamiaiset valmismunien varassa??!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorittuja? Kyllä ne laivalla kuorittiin ihan itse. Onkohan joku tukussa tai toimituspaikassa ammatiltaan munankuorija? Hih.

      Poista

Kiitos kommentistasi!