keskiviikko 30. tammikuuta 2019

MolliSointuja

Tänään taitaa olla AlaKuloPäivä.


Masentaa tyyli, jolla sain eilen kuulla, ettei minua tarvita enää karaokessa. Sain viestin toiselta vetäjältä ja kopion hänen saamastaan viestistä, jossa HÄNELLE ilmoitettiin asiasta. Myös minun osalta. Itse sain ilmoituksen vasta tänään. Harmittaa.

Kyse on siitä, että pitkään karaokea TheBaarissa vetänyt nainen muutti Espanjaan töihin muistaakseni marraskuun alussa. Pestin piti kestää jonnekin maaliskuun loppuun, mutta nainen palasi viime viikolla. Hän vetää karaoken tästä eteenpän.  Minua ei tarvita. Ei ennen kun (todennäköisesti jossain vaiheessa) tarvitaan tuuraajaa.

Eräs ystävätär joutui kuuntelemaan harmistustani ja harmistui hänkin puolestani. Nainen oli kommentoinut asiaa facebook'issa ja TheBaarin omistajatar oli käsittänyt kommentin väärin. Hän sitten soitti tänään eikä meinannut millään ymmärtää, etten halunnut kommentoida. En vaikka olisi ehkä kannattanut korjata asia. En vaan jaksanut. Minun tilannettanihan se ei muuttaisi kuitenkaan mitenkään.

Kävin illalla Mamman luona ja hänen kanssaan jutellessa mieli vähän kohentui. Kävin samalla hänelle pankkiautomaatilla. Menen huomennakin hänen asioilleen, mutta siitä myöhemmin.

Soittelin eilen äidinkin kanssa ja jotenkin sekin masensi. Epäselviä asioita ja sen sellaista.

Valitsin parvekkeella olevasta lankalaatikosta kerän äidin pipoa varten. Kumma kyllä siitä ei muodostu mitään pelkällä tuijottamisella? Kohta on pakko ottaa puikot käteen jos meinaan saada valmiin pipon mukaan Rovaniemelle mennessä.

Kuulin tänään myös surullisia uutisia kahdesta suuntaa. En osaa oikein sisäistää niitä. Vielä.

Ja jotta en saisi tartutettua mielialaani teihin muihin, niin lopetan jauhamisen nyt ja koitan aloittaa sen pipon. Piste.

Huomenna (on pakko olla) parempi päivä.

6 kommenttia:

 1. Toivotaan että huominen tuo jotain mukavaa tullessaan .

  VastaaPoista
 2. Olipa asia mikä hyvänsä, se on ilmoitettava suoraan asianosaiselle. Jääkö sulle kuitenkin vielä bingo-iltojen vetäminen?
  Ikävillä asioilla on tapana usein kasaantua. Toivottavasti niitä ei nyt kuitenkaan tule enää lisää ja jo tulleet alkavat selvitä ja olosi helpottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, mutta mä sain tiedon tuosta karaokesta vuorokautta myöhemmin kuin se toinen. Bingosta en vielä tiedä sillä tämä päivä oli jo sovittu, että se "palaaja" vetää tänään sekä ensi sunnuntaina kun olen Rovaniemellä.
   Vietin vuorokauden Mamman luona ja sain purettua mieltäni siellä.

   Poista
 3. Kyllä se päivä paistaa välillä meille risukasaankin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!